Rick Owens: adidas 2014 tavaszi kollekció

A hét elején mutatták be Párizsban Rick Owens által tervezett első sneakert a jövő tavaszi Adidas kollekcióból. A cipőt egy újfajta formavilág jellemzi amely különlegessége a meghosszabított nyelv és a szokásos sneaker talpat lecserélve kettő –egymástól független – sneaker talp. Ezt az extravagáns formát ellensúlyozva a sneaker fehér alapszínt kapott, mellette csak szürke és fekete jelenik meg az orron és a sneaker hátulján. Természetesen az Adidas lógó sem maradhatott le a cipőről, ezt a cipő oldalán található három, pontokból összeálló egyenes szimbolizálja. A kollekció további 6 darabját a következő hetekben mutatják be (lehet jobb is :D), ugyanis egyelőre nekünk is szoknunk kell ezt a merész összképet. Ti mit gondoltok róla?

[caption id="attachment_26706" align="alignnone" width="620"]Rick Owens: adidas 2014 tavaszi kollekció Rick Owens: adidas 2014 tavaszi kollekció[/caption] ]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  • Kővári Zsolt szerint:

    Szerintem ez nagyon ronda (legalábbis nekem is szoknom kell). Szerény véleményem szerint az Adidas már régóta nincs helyes pályán a cipőivel kapcsolatban.

×