CamOne Infinity nyereményjáték és kedvezmények

Tavaly számoltunk be nektek a CamOne Infinity nevű extrém kamerájáról, mely a tél folyamán minket is elkísért kalandozásainkra. A kamera hazai forgalmazójának köszönhetően egy nyereményjátékot indítunk, ahol vásárlási utalványok keresik szerencsés gazdájukat! Sőt, a játék minden regisztrálója 10%-os kedvezményre jogosító kupont is kap! A regisztrációhoz pár kérdésre kell válaszolnotok, ami nem is lesz olyan nehéz, ha elolvassátok a tovább után a részleteket 😉

[caption id="attachment_25908" align="aligncenter" width="620"]Lefotóznád? Felvennéd? Megnyernéd? Lefotóznád? Felvennéd? Megnyernéd?[/caption]

Korábbi Infinity cikkünkben elmondtuk nektek a kamera legfontosabb tulajdonságait és funkcióit, azonban pár igazán említésre való részletet még nem bontottunk ki. Egyből megszerettük beépített LCD kijelzőjét és könnyen kezelhetőségét, de tovább ismerkedve vele megtudtuk, hogy a mini halszem objektív is cserélhető rajta és összesen három változat elérhető. A 170°-os lencse a CamOne Infinity kamera szuper nagy látószögű alaplencséje. Kiegészítőként pedig tehetünk még kameránkra 96°-os lencsét, mely egy hagyományos nagylátószögű objektívnek felel meg, illetve 142°-os lencsét, mely szintén halszem. A vízálló tokban természetesen a lencsék és a kamera is maximális biztonságban van, így jöhet hó (csak adná már az ég:), sár vagy akár 30 méter mély merülés no problemo, mindig a legnagyobb biztonságban készülnek a felvételeink. A lachtali besízőnkről készült edit is bizonyít:

A nyeremények:

  • 10.000,- forintos CamOne vásárlási utalvány – Nyertes: O. Viktor
  • 15.000,- forintos CamOne vásárlási utalvány – Nyertes: D. Kristóf
  • 20.000,- forintos CamOne vásárlási utalvány – Nyertes: Sz. Attila

A nyereményjáték 2013. június 4. és június 18. között zajlott. A nyerteseket kiértesítettük, ezúton is gratulálunk nekik!

Minden regisztráló egyszeri 10%-os kedvezményre jogosító kupont kap, melyet bármilyen CamOne termék, illetve termékek vásárlása esetén válthat be a következő helyeken:
Fontos: Egy vásárlás során csak egy kupon használható fel! A részletes felhasználási feltételeket a kuponon találod meg.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek a játékhoz!

A nyertest legkésőbb 2013. június 21-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni. A jelentkezők közül három személyt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a Camonetec.hu felajánlásával kapják meg ajándékukat. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A játék további szabályai:

A nyeremények  20.000/15.000/10.000 forint értékű vásárlási utalvány, ami a 10%-os kuponnal összevonható!. A nyereményeket azok között sorsoljuk ki, akik a quiz szekcióban mindhárom kérdésünkre helyesen válaszoltak. A nyertesek mellé összesen öt tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyertest nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 5 napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

A játékban való részvétel feltétele a CamOne és Sneakerbox.hu Facebook oldalak Like-olása, így kérünk győződj meg a regisztráció során, hogy ezt korábban, vagy most megtetted!

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt továbbra is alkalmazzuk: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profillal, névvel jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi olvasóinktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×