Reebok ERS 1500

Az év egyik nagyágyúja is lehet az ERS 1500-as, mivel már a 10 éveseken is látni a modellt és a retro vonalú futócipők között itthon még nem robbant be. Na de majd most nyáron! A májusi hármas megjelenés magáért beszél, plus blue fantázianévvel kék, fekete és fehér/szürke színekben készült el a Reebok bőr és nylon felső résszel készülő csukája. A talp sarok részén a jól felismerhető 4 darab design pötty mindig odavonzza a tekintetemet. A logók varrásai is hasonlóan működnek a neon rózsaszín és lime színekben. A runnerek a size? oldalán már kaphatóak.

[caption id="attachment_25853" align="aligncenter" width="620"] 4 pont a talpon, de 10/10 a stílus[/caption] [caption id="attachment_25854" align="aligncenter" width="620"]Fehér és szürke Fehér és szürke[/caption] [caption id="attachment_25855" align="aligncenter" width="620"]Nem mintha feketében nem mutatna Nem mintha feketében nem mutatna[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×