Hamarosan itt az 5. generációs Nike Lunarglide

Mindig örülünk annak, ha olyan arcokkal bővíthetjük a sneakerbox csapatát, akik ugyanúgy kedvelik a stílusos cipőket, a divatot és a freestlye sportokat, kulturát, mint mi. PejPej is jelentkezett és alább olvashatjátok első írását itt a boxban:

Jön a jó idő na és a strandszezon, ideje egy kicsit a mozgásra is koncentrálni. Ha az elhatározás megtörtént, akkor nincs más feladat, mint beszerezni a megfelelő talpalávalót.

Kicsit ugyan még várnunk kell rá, de 2013 júliusa hozza el nekünk a Lunarglide széria 5. tagját. Talpa a 4. generációban megjelent 2 rétegű Lunarlon, ami biztosítja a szükséges párnázottságot és az ütődéselnyelést. Magát az újítást a felsőrészben találjuk: Más modellekben már jelen volt az új, szellőzést biztosító Engineered Mesh és Dynamic Flywire kábelek, amelyek a lábhoz illeszkedést garantálják. Ezeket most már a Lunarglide ötödik változata is tudja.

Elnézve a képeket, az új tagnak sincs miért szégyenkeznie. Talán egy kicsit sportosabbra sikerült elődjénél, de egy futócipőnél ez nem akkora szégyenfolt.

[caption id="attachment_25610" align="alignnone" width="620"]Hamarosan itt a Nike Lunarglide 5 Hamarosan itt a Nike Lunarglide 5[/caption]]]>

vendégblogger

Ezt a cikkeinket vendégszerző írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×