Puma cipők az Éjszaka Bajnokainak tavaszra

A Puma itthon is rágyúrt az „éjszaka sportolóira”, például múlt év ősszel a sneakerbox.hu párosa is tiszteletét tette a Fogasházban rendezett pingpong bajnokságon 🙂 A Puma most tavasszal is ellátja megfelelő lábbelikkel a party-atlétákat a melegítéstől az afterig. A válogatásban szereplő cipőket és még további Puma Social modelleket itthon, a BP Shopban megvásárolhatod. A részletekhez katt a továbbra!

[caption id="attachment_25067" align="alignnone" width="620"]Ízelítő a Puma Social 2013 tavaszi kollekcióból: El Rey és Suede Lite Future verzióban Ízelítő a Puma Social 2013 tavaszi kollekcióból: El Rey és Suede Lite Future verzióban[/caption]

A Pumától egyáltalán nem idegen a fűzők helyettesítése: ebben a belebújós El Rey Future cipőben egy pánt fut végig keresztben cipőn, összeköti a cipő két szélét, keresztülhaladva a nyelven, hogy biztosan tartsa a lábad, amikor például kerítésen mászol át egy illegál partiba, vagy épp úgy gondolod, hogy pont annak az oszlopnak/szobornak a tetején kellene pózolni most egy Instagramos képen 😉 De a cipőnek nem csak a figyelemfelkeltő piros pánt az erőssége, a szárat közepessé magasították, és a meleg időre gondolva lélegző hálós részeket is kapott. A klasszikus fehér vulkanizált talp stílusosan passzol a futurisztikusabb felsőrészhez. Ez a modellt 29 990 Ft-ért zsákolhatod be.

Puma El Rey Future Mid

Puma El Rey Future Mid

Ha egy nagyon könnyű cipőre vágysz, hogy az első sorban tombolva  te ugorj legmagasabbra, vagy te tudd a legnagyobbat sprintelni a gyrosostól az éjszakai buszig, akkor itt van neked a Puma Future Suede Lite cipőt. Az 1968-ban megálmodott, kosaras és b-boyos múlttal rendelkező modellt öltöztették most új köntösbe: neoprén anyagból készült nyelv különleges (szerintem Darth Vaderes 🙂 sarokdíszítés és PUMA Trinomic alnyomatos minta a szép babakék felsőrészen.  Az összhatást tovább turbózza a színes, szintentikus bőr PUMA csík. A könnyű felsőrészhez persze könnyű talp is dukál – ez mind a  Future Suede Lite, melyet  23 990 Ft-ért vihetsz haza.

Puma Suede Future Lite

Puma Suede Future Lite – ezt is megkaphatod idén tavasszal itthon

Mindkét bemutatott modell és még további érdekes és színes Puma Social cipőket beszerezhetsz a BP Shop üzleteiben 2013 áprilisától, amíg a készlet tart.
]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×