Ronnie Fieg x Asics GT II “High Risk”

Ronnie Fieg new yorki sneaker designer, aki nem mellesleg az egyik legnagyobb keleti parti cipő gyűjteménnyel is rendelkezik tovább folytatja munkáját az Asics-al. Legfrissebb kollaborációjuk a GT-II modell High Risk fantázia nevű változata, mely mély lila színben jelenik meg piros betétjeivel a nyelv, sarok és talp részeken. A felturbózott futó cipő premierjének pontos dátumát még nem árulták el, de az elkövetkező hetekben várható.

[caption id="attachment_24513" align="aligncenter" width="620"]Magas a tét az Asics háza táján Magas a tét az Asics háza táján[/caption] [caption id="attachment_24514" align="aligncenter" width="620"]hátulról is jót jön hátulról is jót jön[/caption] [caption id="attachment_24515" align="aligncenter" width="620"]Profilból Profilból[/caption] [caption id="attachment_24516" align="aligncenter" width="500"]Stílus a keleti partról Stílus a keleti partról[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×