Az ‘Infamous’ Supra Bandit és Backwood cipők

A Supra novemberben hozta ki a Mobb Deep páros tagjával, Prodigy-vel közös modelljeit, az ‘Infamous’ Supra Backwood és Bandit bakancsokat. A cipők – érthető módon – a feka stílus minden jegyét magukon viselik: masszív bakancsok, menő camo mintázattal, Prodigy elmondta, hogy “Nem akar úgy kinézni, mint akárki más. Azt akarom, hogy az emberek megnézzék, hogy én mit viselek, és kövessék a trendemet. Szeretek valami újat letenni az asztalra, és a Supra pont passzol a stílusomhoz. A camo minta pont akkor volt menő, amikor zenélni kezdtünk, most pedig visszatért, így mindkét cipőm ezt a mintát kapta.”

Még többet a két cipőről és egy vidi Prodigytól a tovább után!

Supra x Prodigy Mobb Deep: 'Infamous' Backwod és Bandit

Supra x Prodigy Mobb Deep: ‘Infamous’ Backwod és Bandit

Az ‘Infamous’ Supra Bandit Tom Penny signature cipője, melynek megjelenését Prodigy tervezte. Középmagas szárú cipő, bakancs beütéssel, terepmintás vászon és fekete ballisztikus nylon felsőrésszel, egy habkönnyű, fehér cupsole szerkezetű talpon.

Az ‘Infamous’ Supra Backwood egy munkásbakancs és egy sportcipő keveréke, hasított bőr szürke camo felsőrésszel, fém fűzőgyűrűkkel. A modell egyedi talpa hatalmas, de ezzel együtt könnyű is, köszönhetően például a Suprafoam középtalpnak.

Ebben a vidiben Prodigy a cipők születéséről beszél:

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×