Lachtal Opening 2012, indul a szezon nekünk is

A hétvégére már itthonra is havat mondanak, így lehet, hogy ha nem is a snowboardok, de a szánkók lassan előkerülhetnek nálunk is. Mi nem bízzuk a véletlenre és a következő héten már Ausztria felé vesszük az irányt, a pontos úticélunk Lachtal, méghozzá a TandT sport szervezésében zajló Opening buli és csúszás. Nappal természetesen bevesszük a lejtőket, felkerülnek a friss Sneakerbox matricák is snowboardjainkra és megtanítjuk a csapat kevésbé tapasztalt tagjait minimum a magabiztos falevelezésre, majd este országos cimboránk Ritchie Dixon kapja szét a lemezjátszókat Diamond Tomival az oldalán. A táborba rengeteg fiatalt várnak és még ti is tudtok jelentkezni akár itt nálunk is. A tovább után bővebb infók és egy hangulatos vidi a TandT besízőjéről.

Lachtal Opening TanT snowboard

December 6. és 9. között irány Lachtal

Lachtal Stájerország leghóbiztosabb síterepeinek egyike. A sícentrum fekvése miatt igen hóbiztos, lesiklópályáinak többsége piros szintű, de számos lejtőjén freerideolásra is lehetőség van, tehát ha szerencsések lesz és beindul a hóesés púderben si csúszhatunk. A sípálya gerincét a központi, “Lachtal 6er Bahn” névre keresztelt modern 6 üléses felvonó biztosítja, amely alatt széles, jól karbantartott, folyamatosan hóágyúzott sípályák találhatók.

Lachtal Opening sítábor nyitó snowboard

A meghódítandó hegyoldal

A szállásról pár szóban:

 Monarchia Park **** – pályaszállás!

A kényelmes és színvonalas apartmanokkal rendelkező, összesen 386 férőhelyes üdülőfalu közvetlenül a lachtali sípályák mellett található 1640 m magasan.

Elhelyezés: 6 fős apartmanokban (42 m2): nagy nappali, kihúzható kanapéval, a hálószobában franciaágy és emeletes ágy, valamint fürdőszoba van. Minden apartmanban TV, teljesen felszerelt konyha, hűtő, mikrosütő, főzőlap, étkezősarok biztosítja a kényelmet.

Lachtal Opening sítábor nyitó snowboard

Szállásunk

Ellátás: Önellátás, félpanzió igényelhető

Részvétel diákonak: 120 Euro

Részvétel felnőtteknek: 135 Euro

A díjban a szállás 3 éjszakára és a síbérlet 3 napra van benne.

A részvételi díj nem tartalmazza:

  •            buszos utazást
  •            8€/fő regisztrációs díj
  •            1,5€/fő/éj idegenforgalmi adó 16 év felett
  •            Végtakarítási díj 10€/fő, maximum 40€/apartman
  •            Wellness önellátás esetén 5€/fő/alkalom
  •            Kaució 100 €/apartman, mely az apartman sértetlen átadásakor visszajár
  •            ellátást, félpanzió igényelhető: 21€/fő/éj

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és velünk tartanál a besízőre írj nekünk a sneakerbox.hu@gmail.com email címre. Kedvcsinálónak íme a TandT idei első táborában készült videó, mely reméljük meghozza a hangulatotokat:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×