CamOne Infinity nyereményjáték és kedvezmények

Nemrég számoltunk be nektek a CamOne Infinity nevű extrém kamerájáról, mely a tél folyamán minket is elkísér kalandozásainkra. Most a kamera hazai forgalmazójának köszönhetően egy nyereményjátékot indítunk, melynek díja egy Infinity kamera alapkészlet! Sőt, a játék minden regisztrálója 10 ezer Ft értékű kupont kap! A regisztrációhoz pár kérdésre kell válaszolnotok, ami nem is lesz olyan nehéz, ha elolvassátok a tovább után a részleteket 😉

CamOne Infinity extrém kamera nyeremény játék

Lefotóznád? Felvennéd? Megnyernéd?

Első Infinity cikkünkben elmondtuk nektek a kamera legfontosabb tulajdonságait és funkcióit, azonban pár igazán említésre való részletet még nem bontottunk ki. Egyből megszerettük beépített LCD kijelzőjét és könnyen kezelhetőségét, de tovább ismerkedve vele megtudtuk, hogy a mini halszem objektív is cserélhető rajta és összesen három változat elérhető. A 170°-os lencse a CamOne Infinity kamera szuper nagy látószögű alaplencséje. Kiegészítőként pedig tehetünk még kameránkra 96°-os lencsét, mely egy hagyományos nagylátószögű objektívnek felel meg, illetve 142°-os lencsét, mely szintén halszem. A vízálló tokban természetesen a lencsék és a kamera is maximális biztonságban van, így jöhet hó (csak adná már az ég:), sár vagy akár 30 méter mély merülés no problemo, mindig a legnagyobb biztonságban készülnek a felvételeink. És ha már felvétel, akkor megosztom veletek az egyik frissen felfedezett funkciót az Infinity-ben, amikor is a kamera percenként egy képet készít, így felgyorsítva a felvétel történéseit a következő eredményt adva:

A nyereményjátékra 2012. november 29. és december 16. közötti időszakban lehetett jelentkezni. A szerencsés nyertesünk Tóth Ádám lett, a nyeremény átadásról a Facebookon láthatjátok majd a fotókat!

Minden regisztráló egyszeri 10.000 Ft vásárlási kedvezményre jogosító kupont kap, melyet 50.000 Ft feletti értékben történő CamOne termék, illetve termékek vásárlása esetén válthat be a következő módokon:
  • Prokite.hu vagy Grando.hu  oldalakon, kizárólag CamOne termék rendelése során, ahol is a megjegyzés mezőbe kell beleírnotok a kedvezményre jogosító kódot. A kód ellenőrzése után a rendelés visszaigazolásakor még postáraadás előtt e-mailben egyeztetnek veled awebshoptól a kedvezményről és a fizetendő összegről
  • Skateworld.hu  budapesti üzletében (1091. IX. ker. Üllői Út. 5.) CamOne termék, illetve termékek vásárlásakor használhatod fel a kinyomtatott kupont. Fontos, hogy még a fizetés előtt mutasd be a kupont! Az érvényesség ellenőrzése utána kapod meg a kedvezményt.
Fontos: Egy vásárlás során csak egy kupon használható fel! A részletes felhasználási feltételeket a kuponon találod meg.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek a játékhoz!

A nyertest legkésőbb 2012. december 19-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni. A jelentkezők közül egy személyt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, aki a Camonetec.hu felajánlásával kapja meg ajándékát. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A játék további szabályai:

A nyeremény egy CamOne Infinity kamera. A főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik a quiz szekcióban mindhárom kérdésünkre helyesen válaszoltak. A nyertes mellé összesen öt tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyertest nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 5 napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

A játékban való részvétel feltétele a CamOne és Sneakerbox.hu Facebook oldalak Like-olása, így kérünk győződj meg a regisztráció során, hogy ezt korábban, vagy most megtetted!

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt továbbra is alkalmazzuk: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profillal, névvel jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi olvasóinktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×