STÉG 2012 ősz-tél TOP3 cipőszemle

Idén is folytatjuk sorozatunkat, melyben ismert üzletek választékából mutatunk meg figyelemre érdemes cipőket. A Recycle Your Shoes közös akciónk után most visszatértünk a STÉG budai, villányi úti üzletébe, hogy az  közelgő télre tekintettel, mutassunk nektek TOP3 modellt: DC, Globe és Nike Janoski a tovább után!

TOP3 cipőszemle a STÉG-ben (2012 ősz/tél)

TOP3 cipőszemle a STÉG-ben: DC Radar, Globe Superfly, Nike Janoski

DC Radar Slim SE (Black/Tan)

Szemlénk első darabja ez a DC Radar Slim SE cipő, melyre azért is esett a választás, mert barna-fekete földszínei (Black/Tan) az őszt, nagyvonalú bélése a nyelvnél és a saroknál viszont már a közelgő telet idézi. A Radar Slim ugyanis – nevével ellentétben – egyáltalán nem egy vékony kialakítású kialakítású, hanem inkább egy masszív és meleg cipő. A felsőrész tartós hasított bőr, nubuk és textil kombinációja, és egy fém DC logo figyel az oldalán. Az orr-rész háromszorosan van átvarrva, a fűzőlyukak fémmel szegélyezettek, szintén a tartósság érdekében, és mivel a cipőnek télen is szellőznie kell, a felső panelen szellőzőlyukak is találhatók. A talp Wrap Cupsole szerkezetű, azaz varrott-ragasztott, de köré van „tekerve” egy jóféle tapadós és nagy kopásállóságú gumicsík. A talp járófelülete is a tapadós anyaggal és mintával van ellátva.

Azoknak a deszkásoknak ajánlanám, akik nem a papírvékony, hanem az inkább több védelmet nyújtó cipőket kedvelik, ezen kívül a bicósok is választhatják félmagas szára és a sok bélés miatt. A STÉG-ben ezen az őszön-télen 25 990 Ft-ért vásárolható meg.

DC Radar Slim SE (Black/Tan)

DC Radar Slim SE cipő (Black/Tan) – megtalálod a STÉG-ben (is)

Globe Superfly Vulc Mid (Black)

Több kedvenc Globe cipőm volt már, és nemrég Deminán Barni barátunk is jó tapasztalatokat szerzett egy Globe modellel BMX-ezés közben, így jó szívvel ajánljuk figyelmetekbe ezt a Globe Superflay Vulc Mid cipőt, fekete-fehér színben. Bár a felsőrész csak egyszínű fekete, a különböző – hasított, festett és szintetikus bőrből készült – panelek elég változatos és jó összképet adnak. Erre a változatra nem került tépőzár, de azok akik szeretik tökig meghúzni (pl. a bicósok), a fűzővel megtehetik. Az orr-részen dupla réteg anyag és háromszoros átvarrás ígér tartósságot. Ahogy a nevében a Vulc is mutatja, a talpa vulkanizált gumi (STG tapadási technológiával ellátva), és egy ütődéscsillapító EVA talpbetét is került bele – süllyesztett, hogy a deszkaérzet is meglegyen. Jól kinéző, technikával telepakolt cipő, deszkásoknak és bicikliseknek egyaránt ajánljuk, az ára a STÉG-ben 21 990 Ft.

Globe Superfly Vulc Mid cipő fekete-fehér színben a STÉG-ben

Globe Superfly Vulc Mid cipő fekete-fehér színben a STÉG-ben

Nike Janoski (Black/Black)

Majdnem minden héten befut hozzánk egy kérdés, hogy „Hol lehet Janoski cipőt venni?” Nos, például a STÉG-ben… Szemlénkbe most a tripla fekete félcipő változat került, mely tényleg a talpától a felsőrészen és a pipán át egészen a fűzőkig szénfekete 🙂 Stefan Janoski pro Nike modelljét, ezt a könnyű és slim csodát nem is kell bemutatni különösebben, a neve a legutóbbi Bodnár Bencő és Szik interjúkban is felmerült, mindkét ridernek ez a kedvenc cipője 🙂 Tapadós gumitalp, Zoom Air légbetét, tartós bőr felsőrész, mindez tökfeketében (és néhány más színben is) 21 990 Ft-ért a STÉG-ben.

Triplafekete Nike Janoski cipő a STÉG-ben

Triplafekete Nike Janoski cipő a STÉG-ben

Ezeket a cipőket megveheted a STÉG budapesti (Villányi út 36.) üzletében, szóval ha neked is bejön valamelyik, akkor irány az üzlet!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×