The Hundreds feat. Borgore

Ismételten egy frankó, ütős kis kollaborációval keltünk némi feltűnést, leginkább az ifjú titánok körében. Az egyik hozzávalót a The Hundreds nevű amcsi cég Johnsons Low fantázianevű modellje adja. A cég nyolc éve működik nem kis rajongótábort maga köré gyűjtve. Stílusát tekintve a 80′-90′-es évek kaliforniai gördeszka, szörf, punk és hip-hop kultúráját célozta meg, és maximálisan ráálltak a régi idők stílusát idéző ruhadarabok gyártására. 2008-óta terveznek és készítenek lábbeliket is. A részletek, képek és videók a tovább után!

The Hundreds. További képekért katt!

The Hundreds. További képekért katt!

A vadmacska támadó pozícióban

A vadmacska támadó pozícióban

The Hundreds x Borgore Johnsons Low

The Hundreds x Borgore Johnsons Low

Borgore személyesen

Borgore személyesen

Rengeteg elismert márka és művész neve kapcsolódik a cég munkásságához, , mint például a Disney, a BMX SE, Garfield, DeLorean Motor Co., Forum Snowboards, Casio G-Shock, ES, Gravis, Medicom, David Choe. Ha már a hírességeknél és a legismertebb márkáknál tartunk, megemlíteném a kis egyvelegünk következő szereplőjét, aki nem más, Asaf Borger, művésznevén Borgore izraeli zeneszerző és DJ dubstep műfajban. A páros alkotta kollaboráció nem mindennapi darab, de véleményem szerint hamar belopja majd a new generation szívébe magát. A lépőt frankón megspékelték egy leopárdmintás orr és sarokrésszel, ami frankón kompatibilis a fekete velúr felsőrésszel. A vadmacska bundája sem akármilyen, uh hasonló szőrmés anyagból vonták be a sneakert, ami igazán extravagáns lett. A nyelvrészen szoliban meghúzódva ott rejtőzik a The Hundreds felirat, a producer arcképe pedig a talpbetétről köszön vissza a tulajdonosnak. A ragasztott old school fehér talp csak teljessé teszi az összképet. Személy szerint nagyon vagány kis shoet sikerült összedobniuk, júli 26-án debütál és a www.thehundreds.com oldalon le is csekkolhatjátok, mennyit kóstál ez a remek darab!;)

Kedvcsinálóként egy kis mjúzik a dubstep ördögétől, ezzel kívánnék jó hétvégét Nektek!

  • Bobafet szerint:

    Borgore vadította el a stilust és mos pont ő kezdi „eladni” magát,hogy ilyen langyos mixeket csinál.!..ja és …kérem…NE ÉNEKELJEN 😀

×