Szexárdi látogatás a Criminal csapattal

Szombaton délnek vesszük az irányt a Criminal team két jeles tagjával Forrai Petivel és Diószegi Messa  Zsolttal, hogy kicsit deszkázgassunk a városban és lecsekkoljuk a helyi skate shopot, melyet Kila barátunk visz. Itt biztosan elidőzünk egy darabig, mivel Store Check sorozatunk soron következő állomásáról beszélünk. Lesz közös gurulás, dedikálás a srácokkal a shopban, illetve még egy kis after partit is izzítanak a helyi erők. Ha arra jártok mindenképpen csatlakozzatok, részletes flyer a folytatásban.

A hétvége főszereplője a Szekszárdi Criminal Skate Shop

A hétvége főszereplője a Szekszárdi Criminal Skate Shop

Dedikálás, közös gurulás, after

Dedikálás, közös gurulás, after

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • e-commerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you make blogging glance easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content material! You can see similar: dobry sklep and here e-commerce
  • Mola szerint:

    Messa a legnagyobb dedikáló,és nagyon sokat tesz azért hogy gördeszkás létforma fent maradjon úgyhogy tisztelettel drága halálmadár.

  • Mola szerint:

    gyilkos kis session lesz,köszi mindenkinek mindetlegföbbkép Messának és Végső Petinek ,ja és Kilának is a vendéglátásért. thanx forever

  • Halálmadár szerint:

    És ki a faszom dedikál Messa???

×