Nike Lebron 9 Low Liverpool – Áprilisi tréfa?

Amikor James tavaly áprilisban tulajdonrészt szerzett Anglia egyik legnagyobb futballklubjában, mindenki elégedetten bólintott, biztos jó befektetés, hiszen a Forbes magazin sem véletlenül sorolta a hatodik helyre a Liverpoolt a világ legértékesebb klubjainak rangsorában. Azóta eltelt egy év és a kapcsolat szorosabbá tétele időszerűvé vált. A továbbiakhoz kattintsatok a továbbra!

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Mind Lebron mind a Liverpool rendkívüli népszerűségnek örvend a legdinamikusabbnak számító ázsiai piacokon, ezért hát a Nike-nál gondoltak egyet és kiadták a tervezőknek: csináljatok egy „a vörösök” előtt tisztelgő Lebron 9-et. Teltek múltak a hónapok mire megérkezett a bejelentés miszerint a hivatalos release-re május ötödikén számíthatunk. Ám az Ebayen megjelent egy hivatalos másolatnak tűnő pár a cipőről amivel akadhat néhány probléma.

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Nézzük meg kicsit tüzetesebben – katt a képre a cimkéért!

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Eredetinek tűnik.

A talp mintázata szerint 18 Premier League-trófeát nyert a Liverpool, ezzel szemben az igazság az, hogy egyet sem. A liga 1992-es indulása előtt másfajta kupákat osztottak a bajnoknak, azóta pedig a csapat egyszer sem nyert. A kosaras szurkolók talán nevetnek egy jót ezen a malőrön, de az angol drukkerek közel sem szoktak ilyen elnézőek lenni a klubtulajdonosokkal szemben.

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Az ominózus talp.

Sőt,  nem ez az egyetlen probléma. A cipő sarkára nem a liverpooli címerállat, az oroszlán és a sas szerelemgyerekekének tűnő Liverbird került, hanem csak valami ahhoz hasonló. Ennek egészen egyszerű a magyarázata, a Liverpool hivatalos szponzora az Adidas, így a címer használatára is kizárólagos joguk van, James cipőit pedig, mint tudjuk a Nike bocsátja áruba. A kritkikusok szerint Liverbird helyett ennyi erővel a kosaras legenda Larry Bird is felkerülhetett volna rá.

Nike Lebron 9 Low Liverpool

Larry??

Ötödikén meglátjuk mi igaz és mi nem, minden esetre a boltok polcaira legjobb tudomásunk szerint 150 dolláros cimkével fog kerülni a csuka.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×