Etnies Bledsoe Mid

Az Etnies jó munkát végez, hiszen megadja a ridereinek azt, amit szeretnének. Mert mi másra vágyhat egy rider mint egy helyre egy nagy csapatban, biztos háttérrel és saját nevével fényjelzett cipőkkel? A vállalat a viszonylag új profinak mondható Tyler Bledsoe-t is megkereste az ősz során első profi cipőjének terveivel. A részletekhez kattintsatok a továbbra!

Etnies Bledsoe Mid

Etnies Bledsoe Mid – Az első Bledsoe cipő!

Tyler első pro cipője, az Etnies Bledsoe Mid nevet kapta, letisztult, egyszerű mégis nagyszerű dizájnja abszolút tükrözi névadója mentalítását. Se nem állítok valótlant, se nem túlzok, ha azt mondom Tyler Bledsoe az egyik leglazább gördeszkás az Etnies családban. Könnyedén veszi a dolgokat, de olyan sebességgel és magabiztossággal ugorja trükkjeit, -még ha állkapocs törés is lesz némelyik vége- hogy maximálisan kiérdemelte a T-Blood becenevet.

Amíg sok szingnózott cipő oldalán tapasztalhatunk súlyosabb dizájnelemeket, addig a Bledsoe Mid pont a visszafogottságát formálta előnyévé: kimondottan karcsú és könnyed hatást kelt még MID létére is. A felsőrész velúr borítást kapott, és jelenleg több színváltozat közül is válogathatunk.

Etnies Bledsoe Mid

Etnies Bledsoe Mid – A további változatokért katt a képre!

Etnies Bledsoe Mid

Etnies Bledsoe Mid – Fehér-burgundi

Etnies Bledsoe Mid

Etnies Bledsoe Mid – Fekete-piros

A tervezők egyedülálló fűzőtechnológiával újítottak, amely a fűző alatt elhelyezkedve egy apró pecekkel növeli a stabilitást és a feszesebb érzetet. Ám az Etnies a konzervatívokra gondolt, ha ez valakinek nem jönne be, szabadon eltávolítható a fícsör. A talp természetesen vulkanizált, és a betét is a legújabb trendeket követi, maximalizálja a stabilítást, és a legapróbb mozdulatokat is átvezeti a deszkára.

Etnies Bledsoe Mid

Etnies Bledsoe Mid – Vulkanizált talp

„A cipő igen egyszerű dizájnt kapott” mondta Bledsoe. „Mindig is az egyszerűbb modellekért rajongtam. Az Etnies tervezői tudták ezt és gyakorlatilag nem volt más dolgom, mint tesztelni a cipőt és elmondanom mi tetszett és mi nem. A korábbi cipőimnél főleg a nem megfelelő stabilitás volt a probléma, de biztos voltam benne, hogy a srácok megtudják ezt oldani. Az pedig hogy a fűző ötlet honnan jött nem tudom, még sohasem láttam ilyet deszkás cipőn.”

Összegezve az Etnies Bledsoe Mid egy könnyed, minimalista ám rendkívül jól sikerült modell lett, mely tudomásunk szerint idén tavasszal még nem lesz elérhető itthon (azért szurkolunk, hogy később legyen 🙂 addig is 90 eurós áron hozzájuthattok az Etnies amerikai honlapján.

 

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×