Speedstore nyereményjáték

A speedstore.hu webshopot valószínűleg egyikőtöknek sem kell bemutatni, ha bejönnek a Vans, Etnies, éS vagy Emerica cipők (márpedig ha a sneakerboxot olvasod, akkor gondolom igen 🙂 akkor már biztosan nézelődtél vagy vásároltál itt. Közös őszi nyereményjátékunkban kiválaszthatod, hogy melyik cipő jön be a legjobban a speedstore.hu aktuális választékából és megnyerheted azt! További információhoz és a jelentkezéshez a játékba katt a továbbra!

Speedstore nyereményjáték: válaszd ki a kedvenc cipődet és nyerd meg!

Speedstore nyereményjáték: válaszd ki a kedvenc cipődet és nyerd meg!

Mi itt Budapesten eléggé el vagyunk kényeztetve, ha deszkás, bicós cipőt, cuccot akarunk venni, elég beugranunk a Speed Westend vagy Mammut II-ben lévő üzletébe vagy a The Lab-be a Király utcába, de akik távolabb élnek Budapesttől azoknak a netes vásárlás tényleg jó lehetőség, hogy beszerezhessék ugyanezeket a cuccokat.

Az utóbbi hetekben elég sok őszi cipőszemle cikk látott napvilágot itt a sneakerbox.hu-n, már csemegéztük a fiú Etnies cipőkből és ránéztünk az idei őszi éS és Emerica választékra is, a csajok is megkapták az őszi Vans cipőszemléjüket 🙂 Szóval mielőtt döntesz, hogy melyik cipőt szeretnéd megnyerni, akkor előtte nálunk alaposan utánanézhetsz, hogy mit válassz 🙂 Egy fiút és egy lányt sorsolunk ki, akik megnyerik kiválasztott cipőjüket! Így jelentkezhetsz:

1) Lájkold a speedstore.hu Facebook oldalát!

Ez feltétele a nyereményjátékban való részvételnek!

2) Válogass kedvedre a cipők közül a speedstore.hu webshopból!

Ha megvan a kedvenced, amit szeretnél megnyerni, jegyezd meg a termékkódját! Ha nem találod a termékkódot, segítségért kattints ide!

Jelentkezési időszak: 2011. október 21-31. között volt és véget ért.

A nyerteseket legkésőbb 2011. november 5-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni.
A jelentkezők közül egy fiút és egy lányt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a speedstore.hu webshopból kapják meg ajándék cipőjüket! Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban! Az esetleges többszöri jelentkezéseket sorsolás előtt töröljük!

Egyéb tudnivalók:
A nyeremény a speedstore.hu aktuális kínálatából kiválasztott bármely cipő. Ha bármely okból (pl. méret- vagy készlethiány) nem tudják a kiválasztott cipőt biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik cipőt választhatsz a kínálatból. A nyertesek mellé összesen három fiú és három lány tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek (pl. nem lájkolta a speedstore Facebook oldalát vagy nem tette lehetővé nekünk, hogy ezt ellenőrizzük), vagy a nyerteseket nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 7 napon belül! Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×