Vans nyári cipőszemle a hölgyeknek

A fesztivál/nyári szezon itthon is kapható Vans modelljeiről adunk körképet nektek cipőszemle sorozatunk legújabb részében. Megismerkedhettek a Tory figyelemfelkeltő lila kockás változatával, de a klasszikusabb színek kedvelői is válogathatnak, akár a bőr, akár a szövet cipők kedvelői. Hölgyeim, Önöké a főszerep a folytatásban!

Vans Girls 2011 Summah

Vans Girls 2011 Summah

A vulkanizált talpú Tory-ból a tavalyi fekete és fehér kombóval ellentétben egy vidám kockás mintájú, lila színű modell érkezett. A könnyen lélegző szövet felső rész mellett, a cipőt rugalmassága teszi tökéletes választássá nyári viseletnek.  Bár kevés lányt látok mostanában kickflippeket rugdosni a parkban, azonban a longboard őrület egyre több hölgyeményt fertőz meg, melyhez szintén ideális választás a gofri talpú Tory, 12 490,- forintos árával. Kis ízelítő videó itt, hogy megjöjjön a kedvetek a mozgáshoz!

Tory

Tory Plaid

A Chukka Low modellből egy igazán letisztult, kifejezetten csajos modellt találhattok a polcokon, mely fekete színben, finom rózsaszín betétekkel hódít. Ezt a sziluettet azt hiszem nem kell senkinek bemutatnunk, igazi fesztivál klasszikus, szolid Vans címkével az oldalán. A modell 14 990,-ért vihető.

Chukka

A legfrissebb itthon kapható Chukka

Tavaly tavasszal a Hadley modellből a magas szárúak hódítottak, most egy alkalmibb változatot választhattok, fekete színben, bőr felső résszel. A sportos, modern forma tökéletesen mutat egy skinny farmerral a nyári éjszakában. A nyári felhozatal prémium darabja 16 990,-os áron kapható itthon.

Hedley

Hadley elegánsabb tálalásban

A Wellesley szintén Lo modellel képviselteti magát a felhozatalban. A fehér, pink és hamu árnyalatok kombinációjából született modell külső oldalán a jól megszokott csík betét, közvetlenül a címke alatt fut és a minta a külső talpon is folytatódik. A szövet felsőrész fém fűzőlyukai biztosítják a tartósságot a fűzőknek. A modell sok hasonlóságot mutat a Tory-val, szinténa  vidámabb színek és tagoltabb formák kedvelőinek ajánljuk.

Wellesley

Wellesley white/pink/ash színkombóban

A végére hagytuk a Vans topánkáját a Cedart, mely szüke/fekete színben kapható a nyárra, 12 990,- forintos áron. A kényelem az első számú szempont ennél a modellnél, többek között fűző nélkül is viselhető köszönhetően a bevarrt nyelvnek, mely, így is kellő rugalmasságot biztosít a fel- és levételhez.

topanaka

Cedar, mintha nem is lenne a lábadon, olyan könnyed

A fenti női Vans csukákat megveheted a siófoki és budapesti Speed üzletekben (Mammut, Arena Plaza, Westend), illetve a király utcai The Lab shopban, de online is megrendelhetőek a speedstore.hu webshopból. A vidéki  üzletek listáját pedig itt találod. Hajrá csajok!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×