Diesel Revolution Claw-Clawster

Gyakran kapunk tőletek mindenféle kérdést cipőkkel kapcsolatban, Áron például azzal keresett meg minket múltkorjában, hogy DJ BL3ND Swagga Mix youtube klipjében 7:13-tól milyen súzban csillogatatja tánctudását… Megnéztem és háromszor is sokkolódtam: egy, mert nekem is kedvenceim a magas szárú cipők (pár százszor talán már el is mondtam ezt itt a boxon 🙂 kettő, mert elég elszállt, de nagyon megtetszett, három pedig mert lövésem sem volt, hogy milyen márka lehet. Annyit tudtam tanácsolni, hogy kérdezze meg a kommentekben és (hiába a net hatalma 🙂 nemsokára jött is a válasz, hogy ez egy Diesel Revolution Claw-Clawster cipő. A Diesel cuccokra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmasak és ez erre a kitömött-cipzáros ultramagas szárú, különböző anyagok – köztük lakkbőr – felsőrésszel készült csodáról is elmondható, amit egyébként már több szezon óta, számos színben készítenek. Minigaléria a képre kattintva.

Diesel Revolution Claw-Clawster * Katt még képhez!

Diesel Revolution Claw-Clawster * Katt még képhez!

Diesel Claw Clawster - például ilyen színekben

Diesel Claw Clawster – például ilyen színekben

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Borbola Imre szerint:

  Heló!

  Azt megtudnátok mondani, hogy ezt a cipőt honnan lehetne megrendelni? Már majdnem két hete keresem, de sehol se találom, se Ebay se sehol.
  Előre köszi a választ!

  • gergő szerint:

   Szerintem indulj el a Diesel hivatalos oldala felől, esetleg ott megnézni, hogy ebben a szezonban milyen modellek vannak, aztán vannak-e ott ajánlott/kiemelt webshopok, ilyesmi…

×