Teva Gnarkosi wakeskate cipő

Eddig, ha azt hallottam „vízi cipő”, akkor először arra a temérdek eredeti és hamisítvány Croks műanyag cipő ugrott be, amik az elmúlt nyarakon elárasztották az országot, esetleg az a műanyag szandi, amit a horvát tengerparton kell felvenni, hogy ne szúrják meg a talpad azok a k***a tengeri sünök. Most, hogy láttam ezt a Teva Gnarkosi cipőt, már ez fog eszembe jutni először 🙂 Ez egy profi wakeskate cipő, ami biztosan fennmarad a vízen, gyorsan eltávozik belőle a víz és még ahhoz is megvan a tapadása és stabilitása (és hozzá még a stílusa is 🙂 hogy többé ne egy kiszolgált deszkás cipőt kelljen vízbe fojtani wakeskatezéshez 🙂 További részletek és egy vidi a tovább után.

Teva Gnarkosi wakeskate cipő

Teva Gnarkosi wakeskate cipő

A Gnarkosi persze nem véletlenül lett ilyen, pro wakeskates arcok bevonásával tervezték. A felhasznált anyagok víztaszítók, így nem szívják meg magukat, ettől könnyebb lesz a cipő és sokkal gyorsabban meg is szárad, a középtalpon hátul konkrétan ki tud folyni a víz… A kényelmet fokozza, hogy nincs külön talpbetét, ami elcsúszkálhat.

Egy wakeskate-es cipőn természetesen a tapadás is nagyon fontos, akár habosított műanyag, akár griptape-es a felszíne a decknek. A cipő oldaltalpának és a talp anyagának, illetve mintázatának az ígéret szerint még a víz ellenére sincs ezzel gondja, a sarok alatt pedig egy merevebb, stabilizátor zóna került kialakításra. A felsőrész kopásállóságára is figyelmet fordítottak.

Teva Gnarkosi oldalról és felülről

Teva Gnarkosi oldalról és felülről

A cipő három színben kapható, szerintem ez a kék (Ceramic) a legszebb közülük. Megpróbáljuk kideríteni, hogy ez a cipő kapható-e Magyarországon, addig pedig itt ez a kis videó, ahol a cipő elemében (azaz vízben 🙂 van.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×