The sweetest sneaker style

A nyár eddigi legfincsibb kollabját a Haribo és a dán Hummel szállítja nekünk. A két nagy múltú cég valami igazán poén dolgot hozott össze ebben a három  cipőben. A gumicukor gyár három jól ismert cukorkája játssza a fő szerepet az új magasszárú modelleken. A gumi macik mellett két medvecukorból készült klasszikus a Rotella (kis srác pörög fekete teli küllős bicóján)  és a Piratos (kalóz érmés változat) kapta a főszerepet. A cipők nyelvén megjelenik  az ihletet adó cukorkák csomagolásáról ismerős rajz, de az igazi poént a gumicukrok mintáját átvevő talpak jelentik. Itt egyértelműen a Gummy Bear modell viszi a prímet színkavalkádjával, és persze nem utolsó sorban ez az én kedvenc ízem is. Azért csak óvatosan az ízletesnek mutatkozó talpakkal, ha megkívántuk az édességet, inkább bontsunk fel egy zacskóval!;)

Hummel X Haribo Collection

Hummel X Haribo Collection

3 édes

3 édes

Hummel X Haribo Collection

Hummel X Haribo Collection

Hummel X Haribo Piratos

Hummel X Haribo Piratos

Hummel X Haribo Rotella

Hummel X Haribo Rotella

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. The total look of your site is magnificent, as well as the content! You can see similar here dobry sklep
  • helloszia szerint:

    ezjóóóó(Y)

×