Supra Three Amigos signature cipők

A Supra Team három deszkása tavasszal Three Amigos Tour néven texasi demozásba kezdett, hogy deszkás tudásuk mellett új signature Amigo cipőiket is bemutassák. További képek és infók a cipőkről a tovább után!

Supra Three Amigos csomag

Supra Three Amigos csomag

Az új Supra Amigo modellek alig béleltek, így könnyűek, jól szellőznek és rugalmasak – igazi nyári cipők. A „Three Amigos” csomagban Ramiro „Furby” Salcedo hasított bőr felsőrésszel készülő modellje természetesen a mexikói zászló színeit idézi, amire még a sarkon található mejikói trikolór is ráerősít. A talpbetéten található koponya a mexikói Halottak Napjára (Los Dias de Muertos) utal, ami odaát sokkal nagyobb buli, mint itthon nálunk.

Spencer Hamilton, Kanada képviseletében a tiszta fehér vászon TUF Amigo cipőt választotta, némi piros kiegészítéssel. A zászló ezen is ott figyel a sarkon és maga a piros-fehér kombó is a kanadai zászlóra és a nemzeti sport jéghokira is utal.

Az angol Scott „Horsey” Walker kék Amigo modellje a brit „Union Jack” színeit idézi, a talpbetéten pedig Essex címerpajzsa látható.

Supra Three Amigos - a zászlóparádé

Supra Three Amigos – a zászlóparádé

Arról nincs infónk, hogy ezek a signature Amigo cipők kaphatók lesznek-e itthon. Az USA-ban már elérhetők, a Supra saját webshopjában 61 illetve 69 dollárba kerülnek (azaz átszámítva kb. 11-13 000 Ft-ba) kerülnek, de ők tudomásunk szerint nem szállítanak Magyarországra. Ha tetszenek az Amigo cipők, akkor érdemes lehet benézni a nemrég bemutatott ajánlott külföldi Supra webshopok egyikébe, valószínűleg ott is találsz majd belőlük 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×