Fallen tavaszi cipőszemle

A Jamie Thomas által alapított Fallen friss húsaiból válogatunk a tavaszi grillezésekhez, még mustárra se lesz szükségetek, annyira fincsi dolgokat találtunk a tavasz/nyári hazai választékban!

fallen

Kezdjük személyes kedvencemmel a szemlét! A Forte és a Forte mid Jamie signature modellje és összesen öt színben elérhető nálunk! Nem is akármilyenekben. A prímet egyértelműen az Imperial/Old Gold kombó viszi, ami színeiben egyértelműen a tavaszt köszönti! EVA talpbetét a cipő teljes hosszában teszi kellemesebbé az érkezéseket, a csuka a klasszikus vonalba illeszthető, így a stílusnak megfelelően ‘cruiser’ egyrészes vulkanizált talppal rendelkezik. A felső rész velúr bőr és vászon kombójából született. A felső rész mellett a nyelv is könnyen párnázott.

Itthon kapható Forte modellek

Itthon kapható Forte modellek

A Trooper SL eddig is sokféle színben volt kapható, de úgy érzem az új lime/ fekete kombó üt! A cipő ideális választás azoknak, akik a vékonyabb modelleket keresik, kényelmes kialakítással, ugyanis a Trooper egy igazán láb centrikus cipő. Hogy miért is? A kikönnyített cipőben szabadon mozog a lábad és az EVA talpbetét gél tuninggal csökkenti a talpra eső terhelést.  Így akkor jelenik meg az elégedett mosoly az arcodon, amikor belebújsz, nem pedig, amikor leveszed!

Új Trooper SL a kínálatban

Új Trooper SL a kínálatban

Bár Chris Cole lelépett a DC-hez, korábbi pro modellje a Ripper folytatja menetelését! Ősszel jött ki a lila , most érkezik a kék/fehér tesó is, hasonlóan a Fortéhoz vulkanizált talppal, de az időjárásnak jobban ellenálló külső résszel. A Fallen cipők egyik legnagyobb erőssége a talp szerkezet kialakítása. A vulkanizált talp kiváló közvetítő a deszka és a talpad között és ezt nagyon jól tudják az alabamai  születésű Jamie cégénél. A könnyített EVA talpbetét a sarokrészeknél géllel teszi puhábbá lépteidet és az érkezéseket. Korábbi Ripper tesztünket itt olvashatod.

Az új kék/fehér Ripper tesó

Az új kék/fehér Ripper tesó

A Ripper mellett a Patriot II modellt is teszteltük már itt az oldalon Kevin segítségével. Az ő beszámolóját itt csekkoljátok. A II-es tavasztól szén és vörös színkombóban is kapható, amit Bachman Márk, alias KisT tesztel a Criminal webvideójában!

Patriot a palettán

Patriot a palettán

 

Pár érdekes infó a Fallenről: Jamie először az „Armee” nevet szerette volna születő cipő cégének, azon az Egyesült Államok Hadseregének ezt a számítását keresztül húzta, így a Fallen, „bukott” név mellett kötött ki. Jamie a cipő cég mellett a Zero Skateboards egyik alapítója is, mely kezdetben Tum Yeto névvel indult. Íme egy videó részlet az első Fallen moziból, Ride the sky:

A Regal VLC a raszta harcos Tommy Sandoval pro surranója. Két színpompás változatban markolhatod fel őket kis hazánkban méghozzá: tengerészkék/narancs és szürke/vörös/fekete színben. A cipő külső része extra ellenálló a súrlódások és kopások ellen, ami el is várható, főleg, ha rendesen húzod vele az olliekat. One love és vulkanizált talp!

salalal

Regal VLC, könnyű szivacs párnák a nyelvben és a saroknál

Nézzük az újdonságokat! Sokak örömére itt egy újabb mid Fallen, ami a Corsair nevet kapta. Itthon zöld/fekete színben találjátok majd a polcokon. A Clipper a következő újdonság, a cipőt a csapat Team cipőnek választotta. A vulkanizált talpú modell két színben kapható majd! A csukákat bátran kereshetitek már a Criminal Skateshop üzleteiben, ugyanis a hetekben kerülnek ki a polcokra, egy dömpernyi új cuccal együtt!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×