Skullcandy fülesek 2011 tavaszán

Hogy lássátok nem csak a lábatokkal, hanem az egész testetekkel törődünk, most a fületeknek szeretnénk trendy viseletet ajánlani. Hasonlóan, ahogy a cipőnket is több tényező alapján választjuk, ugyanígy választunk magunknak fülhallgatót is. A kényelem talán az elsődleges szempont, mely mellett szorosan ott áll a hangzás és a design, ami napjainkra csakúgy felértékelődött, mint a többi cuccnál, amit viselünk. A folytatásban az itthon is kapható Skullcandy fülesekből csemegézünk, tovább!

Skullcandy fej- és fülhallgatók itthon - 2011 tavasz

Skullcandy fej- és fülhallgatók itthon – 2011 tavasz

Kezdjük egy kis sztorizással. A márkát 2003-ban Park Cityben alapították, ami snowboardos berkekben egy sokatmondó helyszín, 2002-ben még a Téli Olimpiának is otthont adott a síterep. Az alapító Rick Alden neve az induláskor sem csengett már ismeretlenül a szakmában, mivel több snowboard versenyt is szervezett országszerte, illetve az első step in (felcsatolás nélkül rögzül a kötéshez a bakancs) szett megalkotásában is oroszlánrészt vállalt. Nem utolsó sorban bátyja, Dave, mint Burton pro szponzorált kereste a kenyerét.  A Skullcandy a kezdetektől sokat merít a hip hop kultúrából, és az elmúlt  7 évben olyan nevek léptek a brand mellé, mint Mix Master  Mike, a Beastie Boys villámkezű duplázó gépe, Mark Frank Montoya a profi snowboarder DJ, vagy Snoop Dog a westcoast rap legenda.

A Skullcandy egy igazi core márka, az ott dolgozók közül gyakorlatilag mindenkinek van kötődése az extrém sportokhoz, az iroda tele van a kultúrához kacsolódó műalkotásokkal, de emellett van minifélcső is közvetlenül a tárgyaló mellett! Ha ez nem lenne elég, még egy dirt pálya is van az iroda épülete mögött, valljuk meg, ki ne akarna itt dolgozni? 🙂

 

Most, hogy megismertük a céget nézzük meg mit is tudnak nyújtani ezek a fülesek egyik legkifinomultabb érzékszervünknek! Kezdjük a fülhallgatókkal, amik kevésbé látványosak, de legalább annyira színesek mint a nagytestvérek! A Skullcandy egyik közkedvelt modellje a Riot, aminek a többi modellel egyetemben hatalmas erőssége, hogy a kompakt méret ellenére kiváló hangzást biztosít. A széles választéknak köszönhetően biztos, hogy mindenki megtalálja kedvenc színét a modellek között, vagy épp egy olyat, ami feldobhatja az egész megjelenésed.

Nálunk is kapható Riot fülesek

Nálunk is kapható Riot fülesek

A márka egyik legkedveltebb fejhallgatója a Lowrider. A sportoláshoz is kiválóan használható fejhallgató jó szolgálatot tesz a 4-6 vili vonalától egész az Alpok sípályáiig. Sok sznóbi múviban tűnik fel a ridereken, Pat Milbery és Stevie Bell fején gyakran látni. Praktikusan összecsukható és kapunk hozzá egy puha szütyőt is, amiben könnyebb a tárolása és a kábel se lóg majd össze vissza. A Lowrider a paletta talán legszínesebb darabja, ebből tuti megtalálod a sneakereddel tökéletesen harmonizáló modellt, így megkönnyítve, hogy tetőtől talpig colour-coordinated nyomulhass!

Hazai Lowrider paletta

Hazai Lowrider paletta

A következő kicsit masszívabb füles a Hesh, aminek a formavilága a retro 8 Ohmos fejhallgatókat idézi számomra. Masszív fejpánt biztosítja, hogy a füles a helyén maradjon, akkor is, ha éppen a sípályán akarod kizárni a környező zajokat, csak a beat-ekre koncentrálva.

Hesh fo’ da hungarian earz

Hesh fo’ da hungarian earz

A végére tartogattam nektek a nagyágyút! A G.I. egy csúcskategóriás, a teljes fület betakaró fejhallgató, amit egy iPod Shuffle-el meghajtva is giga hangzást tudsz elérni. Külön kiemelendő, hogy egy ilyen fülessel a fejeden nem leszel pácban, akkor sem ha egy hűsítő sört szeretnél legurítani, mivel a fejpánt titokzsebében egy sörnyitó figyel! Itt láthatjuk, hogy a Skullcandy mennyire a részletek mestere. A grafikák sokszor külön műalkotással felérnek, amit képként legszívesebben a falra akasztanál!

G.I. hadsereg

G.I. hadsereg

Az itthoni palettát csekkoljátok a Skullcandy.hu oldalon, vagy ha mihamarabb hozzá szeretnétek jutni az új szériához, akkor az OfflineShop és a CoreShop oldalát! Most kaptuk a pajeszunk mögé az infót, hogy a fülesek mellett tovább bővül majd a hazai paletta, méghozzá tavasztól várhatóak a Skullcandy rucik és kiegészítők, érkeznek majd hozzánk is pólók, sapkák és egyéb finomságok!

Nyerd meg a két Skullcandy füles egyikét! Válassz!

A Skullcandy Magyarország  felajánlásából most itt a lehetőség, hogy megnyerd nálunk a két Skullcandy füles egyikét. A szerencsések vagy egy Riot Throwback, vagy egy Lowrider Electric Animal darabbal fognak gazdagodni – amelyiket szeretnék megnyerni!

A jelentkezési időszak 2011. február 9. és február 20. között volt, a nyerteseket kisorsoltuk:

A Skullcandy Lowrider nyertese Nagy Tibor, Debrecenből, a Riot pedig Rezinger Tamásnak megy Mágocsra!

Egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszörös jelentkezéseket sorolás előtt kiszűrjük és töröljük! A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek vagy nem sikerül elérni őket. A regisztrációnál megadott adataidat a sneakerbox.hu tulajdonosa kezeli és átadja a Case Trade Kft., a Skullcandy termékek magyarországi forgalmazójának is, aki azokat marketing célokra felhasználhatja. Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×