Brandon Westgate első cipője az Emericanál

Brandon Westgate is csatlakozott az Emerica azon pro ridereihez, akiknek saját signature cipője lett. Brandon mostantól saját Westgate cipőjében oszthatja őrült sebességgel és szállásokkal tarkított trükkjeit San Francisco dimbes-dombos utcáin és szerte a világon. Az oldszkúl vonalas mid szármagasságú Emerica Westgate csak pár napja debütált az USA-ban, reméljük, hogy a tavaszi hullámmal hozzánk is eljut 🙂 Még több kép és infó a cipőről és egy magyarra fordított ESPN interjú Brandonnal a tovább után!

Emerica Westgate - Brandon Westgate első pro deszkás cipő

Emerica Westgate – Brandon Westgate első pro deszkás cipője

Az Emerica Westgate négy színben jelenik majd meg, és egyiket sem érheti a vád, hogy csicsa lenne 🙂 A fekete (Black), a sötétszürke-fekete (Dark Grey/Black), zöld-fekete (Green/Black),  kék-fekete (Navy/Black) színek, a klasszik hasított és festett bőr és vászon kombinációjából készült mid felsőrész, a vékony párnázottság, és a fehér vulkanizált talp összhatása biztos bejön majd az ‘oldszkúl’ ízlésű deszkásoknak.

Emerica Westgate: az első szezon színei

Emerica Westgate: az első szezon színei

A talp a Sole Technologies “kétszer burkolt” vulkanizált technológiájával (double wrapped vulcanised construction) készült, ez azt jelenti, hogy plusz még egy gumiréteggel van “körültekerve” a talp, ami tartósabbá teszi a cipőt. A felhasznált gumi minősége a deszkás cipőknél elvárható 400 NBS kopásállóságú. A középtalp teljes hosszában PU, a talpbetét pedig a szintén a SoleTech fullos STI PU Foam™ Lite level 3 változata. Ez itt mind a biztosíték arra, hogy ne sarokfájással érjen véget a nap, ha épp monster gapeket és embermagas korlátokat ollieztál át egész nap 😀

 

Brandon Westgate villáminterjú

Chris Nieratko készített interjút az ESPN számára Brandon Westgate-tel 2011. január 15-én, videórészének és pro modelljének bemutató buliján. Mivel ez egybeesett Chris Cole DC-hez való átigazolásának hírével, nem csoda, hogy ezzel kezdődött a kérdezősködés 🙂

Mérges vagy Chris Cole-ra, hogy „ellopta a show-t” ezen a
hétvégén?

Dehogyis, nem tudom miért lenne.

Hát mert mindenki a videórészed bemutatójára várt ezen a hétvégén és itt van Chris Cole és az ő nagy bejelentése.
Ja, okés. Hát jól tolja.

Tudnál magasabbat olliezni, mint Chris Cole?
Nem. Igazából nem is tudom milyen magasra olliezom. Sosem mértem meg.

Azt hiszem tudnál ugrani a egy világrekordot.
Nem. Úgy gondolom Luis Tolentino magasabbra tudd olliezni.

Mesélj nekem az új cipődről, mi inspirálta a designt?
Középmagas, olyasmi mint Jerry Hsu modellje. Mindig az ő cipőjében deszkáztam és szerettem. A cipőm vulkanizált talpú, az új ütődéscsillapítással, szóval tényleg jó. A srácok az STI Lab-ben találták ki, van a talpba plusz párnázás, nagyon kényelmes. A vulc talpak elég vékonyak alapból, de ez jót tesz neki. A mid szár pedig a mániám, szó sem lehetett másról.

És mi a terved az első adag zs-vel, ami a pro modelled után kapsz?
Még nem tudom. Most vettem egy házat, valszeg ráköltöm, átépítek egy szobát, vagy ilyesmi.

Brandon Westgate: új videórész, új singature cipő

Az új videórészed teljesen új anyag vagy maradékok a Stay Goldból?
Igen, voltak szpotok, amik nem kerültek bele Stay Gold filmbe és csak egy webvideót szerettem volna csinálni belőle, de akkor Jon Miner azt mondta, hogy még filmeznünk kellene hozzá és teljes videórészt csinálni belőle. Így hát az elmúlt néhány hónapban sokat filmeztünk, azt akartam, hogy az új anyag több legyen, mint a Stay Goldból kimaradt jelenetek. Vannak anyagok San Franciscoból és jó pár spot Massachusettsben, amiért sokat utaztunk.

Na és hogy érzed, hogy sikerült?
Eléggé izgatott vagyok. Bárcsak kicsit több időm lett volna rá, de így is olyan keményen dolgoztam, amennyire csak lehetett.

Mit gondolsz arról, hogy az emberek le voltak döbbenve a Stay Gold részedtől?
Teljesen odavoltam, mert dolgoztunk néhány évet, hogy dolgoztunk a videón. Egyszerűen őrület, hogy részed lehet egy videóban együtt azokkal a srácokkal. Mindenki a csapatban elképesztő, különösen Reynolds és Leo. Nagyon bejött, hogy láttam mennyire tetszik a formáknak a részem.

Az interjú folytatását (persze angolul) elolvashatod az ESPN oldalán 🙂

 

Az Emerica cipőkről szóló összes cikkünket itt, az Emerica csapat egy másik deszkásáról Szafranski-ról és cipőjéről a Braydonról itt, a tavaly őszi bécsi Stay Gold filmbemutatóról helyszíni tudósításunkat pedig itt olvashatod el!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×