Elindult a streetbuzz.hu

Néhány nappal ezelőtt láttam Facebookon, hogy Marcoék elindították a streetbuzz.hu BMX-es oldalt. Megkérdeztem tőle, mi ezzel a helyzet és hogy mutassa be a az oldalt pár szóban, amit megoszthatunk itt veletek. Marco ajánlóját a tovább után (és még a nyáron vele készített interjúnkat pedig itt) olvashatjátok el!

streetbuzz.hu cimbik

streetbuzz.hu cimbik

streetbuzz.hu egy új bmx-es oldal, ami pár napja került nyilvánosságra. Az oldal ötlete onnan jött, hogy van egy blogom, amit eléggé elhanyagolok. És van egy kedves barátom is, akit Dudás Nándornak hívnak. Nándi barátom eléggé otthon van az informatikában és egyszer mikor nálam járt kb. 1éve, akkor azt kérdezte tőlem, hogy nem-e akarok egy normális oldalt csinálni magamnak. A válaszom az volt, hogy nem. Inkább csináljunk egy bmx-es oldalt ami kicsit különbözik a többitől. Ez idáig rendben is volt a dolog. Gondolkozgattunk rajta mi, hogy legyen, Nándor tervezgetett neki külsőt. Egyébként akkor még azt a nevet akartuk adni neki, hogy streetlove. Aztán most pár hónapja, előkaptuk a be nem fejezett dolgot és összeültünk 2 további  kedves baráttal, Karacs Péterrel és Kunkli Istvánnal. Velük kitaláltunk ezt, azt, amazt.

Létrejött az oldal. Az oldal foglalkozik mindennel ami bmx-rider-ekkel kapcsolatos, persze lesznek rajta bikecheck-ek, tricktip-ek, forum. Próbálunk, majd bemutatni olyan ridereket is, akik kicsit a rivalda fény mögött vannak. Foglalkozik majd a társaságunkal és az országban esetlegesen történő mindenféle eseménnyel, bulikkal, versenyekkel, stb…) Keleten még nem volt  ilyen bmx-es oldal. Mi tettünk róla, hogy legyen. A statisztika alapján elég sikeres az oldal. Sok országból nézik, amire soha nem is gondoltunk volna. A streetbuzz-t folyamatosan próbáljuk frissíteni, hogy ne avuljon el. Ha ezzel az oldallal itt keleten, vagy bárhol, kicsit többen, mások is megismerik ezt a sportot, akkor már csináltunk valami jót. Meglátjuk, hogy sikerült-e értelmes dolgot létre hozni.

Remélem, hogy tetszeni fog!

Marco

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Dudás Nándor szerint:

    Küldjétek minél több embernek a streetbuzz linkjét. Az oldal állandó fejlesztés alatt, de igyekszünk úgy csinálni, hogy a felhasználók ne lássanak ebből semmit. A fórumot meg bátran használjátok.
    Annyira azért nem vagyok otthon az informatikában, de köszönöm a bókot!

×