Szétpixelezés: Osiris Pixel

Ebben a cikkben most nem a Tronról olvashattok (a Tron Vans Sk8-Hi cipőről itt írtunk) csak a cipő nevéről eszembe jutott, hogy milyen bután szinkronizálták a filmet 🙂 Itt most az Osiris Pixelt szedjük pixelekre: mit tud, milyen színekben kapható ebben a szezonban 🙂 Tovább!

Osiris Pixel szétpixelezés

Osiris Pixel szétpixelezés

Az Osiris Pixel cipő talpán a legfeltűnőbb ez a hosszan végighúzódó légbetét, vagy ahogy az Osiris oldalán nevezik légzsák (airbag). Ez, illetve a poliuretán (PU) középtalp és a puha, hővel formált EVA talpbetét felelős az ütődéscsillapításért – mindezt úgy, hogy a cipő könnyű marad. A talpbetétet egyébként latex-szal vonták be: ez a puha anyag megakadályozza, hogy a lábad csúszkáljon benne. A külső tapadásért pedig nagy kopásállóságú gumiból készült járófelület és orr-rész felel, ami a tartósság kedvéért még hozzá is lett varrva a felsőrészhez.

Osiris Pixel - a légzsákos talp

Osiris Pixel – a légzsákos talp

A felsőrész technikai stílusú, egyáltalán nem az oldszkúl, egyszerű kialakítás, mely stílus mostanság eléggé tarol a deszkás cipő fronton. A nyelv és a boka körüli rész hagyományos módon eléggé ki van párnázva. A hálós oldalpanel és a perforált részek a szellőzést segítik.

A 2010 Holiday, azaz a mostani téli szezonban a négy új színben kapható a cipő – külföldön, ugyanis Magyarországra sajnos csak az előző őszi szezon egyik színe, a fekete/kék/narancs (Blk/Blu/Org) jutott el (ami mondjuk nekem jobban is tetszik, mint a friss négyes 🙂 Itthon az Osiris Pixel 25.000 Ft környékén kapható.

Osiris Pixel - a 2010 téli színválaszték, legalul pedig a nálunk is elérhető Blk/Blu/Org szín

Osiris Pixel – a 2010 téli színválaszték, legalul pedig a nálunk is elérhető Blk/Blu/Org szín

Králik „Műemlékvédő” Dani a vele készített 2010-es interjúnkban elmondta, hogy ő a Pixelt bátran ajánlja azoknak a BMX-es ridereknek, akik a közepes vagy magas szárú cipők helyett inkább a félcipő + bokavédő kombót választják, neki tökfeketében van/volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×