Nike Air Force One a Monster Fridge fesztiválon

A Nike AF1 is kinn lesz idén a Monster Fridge fesztiválon: A limitált modellek kiállításán, freestyle kosár és hip-hop bemutatókon kívül minden nap nyerhetsz is egy-egy párat a frissen hazánkba érkezett black-on-black Air Force One Mid cipőből. Részletek a tovább után!

Az Air Force One kosárpálya a 2010-es Monster Fridge fesztiválon

Az Air Force One kosárpálya a 2010-es Monster Fridge fesztiválon

Az Air Force van kosárpálya mellett testközelből is megnézhetsz jónéhány különleges és egyedi limitált Nike Air Force One modellt – ezekből mindig csak szigorúan korlátozott darabszám készül és sajnos legtöbbször nemcsak az esélytelen, hogy itthon megvehessük őket, de már az is, hogy „élőben” láthassunk egyet is. Na de majd most… 🙂 Azt az infót kaptuk, hogy ebből a kígyóbőrből, kézzel varrott AF1-ből is érkezik egy pár 😛 Mielőtt kimennél, itt felhozhatod magad Air Force 1 töriből 🙂

Persze a kiállított modelleket nem tudod megvenni, de a frissen Magyarországra érkezett tökfekete mid black-on-black modell megvásárlására az egész rendezvény alatt lehetőséged lesz. Némi szerencsével máshogy is a lábadra húzhatsz egy zsírúj AF1-et: csütörtöktől vasárnapig minden nap nyerhetsz egyet az esti sorsoláson! A részvételhez csak regelned kell és dobni egy kosarat a pályán. A cipő mellett egyébként minden nap két jegyet is kisorsolnak a november 19-i Busta Rhymes koncertre.

Nike AF1 Mid (black/black) - ez megveheted és meg is nyerheted a Fridge-en

Nike AF1 Mid (black/black) – ez megveheted és meg is nyerheted a Fridge-en

Csütörtökön és szombaton, 17:00 és 19:00 óra között a Face Team freestyle kosárcsapat bemutatója a pályán. Magyarország legrégebbi freestyle kosaras csapata már 6 éve tolja, zenére koreografált műsorük nem csak földről és trambulinról bemutatott zsákolásokból áll, freestyle cselek, labdakezelés, egyéb trükkök is vannak a műsorban. Már a világ számos pontján bemutatkoztak, például  2007-ben a római NBA Europe Live-on, 2008-ban a moszkvai NBA 5ive Touron léptek fel, és ott voltak a FIBA All Star-gáláján is. Ide kattintva találsz róluk pár videót ízelítőként!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×