Gábor betesztelte a Fallen Ripper cipőt

Befutott a következő Fallen cipőteszt is, Gábor a Fallen Ripperért jelentkezett augusztusi nyereményjátékunkban és Fortuna őt szemelte ki, hogy elmondhassa nektek, hogy milyen deszkázni ebben a cipőben. Gábor nem kímélte a súzt, lássuk, hogy bírta a Ripper a pécsi deszkás életet, tovább!

Be van fogva a Fallen Ripper: Gábor ollie-ja a belvárosi Kossuth téren

Be van fogva a Fallen Ripper: Gábor ollie-ja a belvárosi Kossuth téren

Gábortól is megkérdeztünk pár dolgot, hogy kicsit jobban megismerjük 🙂

Mutasd be magad egy kicsit!
Méhes Gábor vagyok, 20 éves és Pécsen lakom. A Pollack Mihály Műszaki Kar médiatechnológus szakára járok. Szeretek videót vágni, nemsokára egy nagyfilmünk is elkészül Paychin Clan – The Racoon néven.

Mióta deszkázol?
Már hat éve űzöm az ipart, napra pontosan nem tudom sajnos. Szerencsére eddig nem volt kihagyásom 🙂

Ollie és melon grab a kertvárosi Agora szinten

Ollie és melon grab a kertvárosi Agora szinten * Katt a nagyobb képhez!

Mik a kedvenc trükkjeid?
Igazából a stílusos, de egyedi trükköket kedvelem, de vevő vagyok mindenre, például a varial heelflipet és a nollie 360 flipet is nagyon szeretem. Nagy kedvencem a pop-shuvit late heelflip és a nollie back foot impossible.

Milyen trükköt gyakorolsz most?
Hát most zajlik épp egy online game of skate amiben a nollie cab flipet húzták, úgyhogy most ezen vagyok rajta ezerrel, egyébként meg a 360 ollie-t tökéletesítem.

Nollie north a pécsi skateparkban

Nollie north a pécsi skateparkban

Milyen cipőket nyűttél már szét?
Pontosan nem emlékszem mindegyikre, de volt egy pár típus. Régen mikor még volt itt Pécsen Bizo akkor abból volt elég sok, de azóta volt már Ipath, DC, Vans. Én deszkázás szempontjából DC párti vagyok mivel ezek eléggé bírják a kiképzést, jól tapadnak, nem kopnak el hamar és nagyon kényelmesek.

Általában hogy mennek szét a cipőid?
Először az oldalán a varrás jön szét, majd lassan elkezd kilyukadni,végül pedig a talpa kopik el. Ezeket lehet késleltetni különböző megoldásokkal pl: ragasztok valami gumifélét a talpára,vagy bekenem ragasztóval az oldalát. Engem ami a legjobban idegesít az a cipőfűző. Egyszerűen ritka az a cipő ahol nem szakad el rajta a fűző 3-4 nap után,erre tényleg kitalálhatnának már valamit…

Megérkeztek a cipők Gáborhoz - utoljára néznek ki ilyen szépen :D

Megérkeztek a cipők Gáborhoz – utoljára néznek ki ilyen szépen 😀

Ez pedig itt Gábor véleménye a cipőről néhány kép kíséretében:

Első benyomásra azt mondod, hogy ezt sosem fogod eldeszkázni, mert rohadt jól néz ki. Nekem nagyon bejött ez a piros-fehér kombó, de legjobban a világoskék Fallen jel tetszett a talpán. Ez egy vérbeli deszkás cipő, mivel minden igényt kielégít, kényelmes, puha a talpa és jól tapad. A talpa körülbelül egy óra deszkázás után már hajlott rendesen. Nagyon lehet érezni benne a deszkának a konkávját, a talpbetét puha, és a nagyobb érkezéseknél remekül tompít. Az oldala nagyon jól tapad a deszkához szinte ragaszkodik hozzá 🙂

Kényelmesen lehet benne flippeket húzni, és a forgós trükköknél mint például a 360 ollie-nál az első forgás után nem repül el alólam a deszka hanem alattam marad (már értem Chris Cole miért vágja ennyire a 360 ollikat 🙂 A nyelvrész remekül lett kialakítva, mert nem is túl vastag és nem is vékony, ezért ha odacsapódik a deszka kb. meg sem érzem.

Az oldala kicsit megkopott talán azért mert vászonból van, de ha ez nem így lenne, akkor nem tapadna ennyire. Ha javíthatnék rajta, akkor talán a fűzőkhöz raknék valami védelmet hogy ne szakadjon el, és a varrások mentén egy kis ragasztót is alkalmaznék. Én nagyon megvoltam elégedve, főleg a talpával! Az eddigi cipőim közül kiemelkedően ez volt a legjobb, tehát csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönet a sneakerbox.hu-nak és a Criminal Skateshopnak ezért a cipőért!

Fallen Ripper betesztelve - a talp

Fallen Ripper betesztelve – a talp * Kattints a többi képhez!

Fallen Ripper betesztelve - oldalról

Fallen Ripper betesztelve – oldalról

Fallen Ripper betesztelve - az orr-rész

Fallen Ripper betesztelve – az orr-rész

A képeket Lizom Dávid, Gyenis Gábor és Vadász Péter készítették.

Gábor Ripper tesztjével egyidőben Kevin is tesztelt egy Fallen modellt, a Patriot II-t, olvasd el az ő tapasztalatait is!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×