Adidas és Star Wars: A második ütközet

A három csíkos nagyúr és a Star Wars saga újabb találkozása ismét rengeteg csemegét tartogat számunkra! A tervező csapat most még nagyobb szabad kezet kapott, ami meg is látszik a darabokon. A széria Szeptember közepén lát napvilágot rengeteg finomsággal.  Újabb szereplők kapnak limitált darabokat, így lesz itt Jabbának dedikált hightop, ami személyes kedvencem. „Egy-egy fél darab” Luke hű droidjainak R2D2-nak C3PO-nak dedikálva. Itt a cipő, mintha ketté lenne vágva, ami igen merész, minden belefér alapon!:) Másik csoda Boba Fett futócipője, amit nagyon eltaláltak. A csukák mellett még kabátok egészítik ki a kollekciót. Itt is az ötletesség és a részletek dominálnak, van itt stormtrooperes high school dzseki és Cheewies prémes kabát tölténytárral!:)

star-wars-adidas-bobba-fett-jacket-1

Boba felső

Galériához katt a képre

Galériához katt a képre

Boba Fett utcai űrhajója

Boba Fett utcai űrhajója

Halál csillag gimi stílusban

Halál csillag gimi stílusban

Cheeewieee boot

Cheeewieee boot

robotos

robotos

Back to school

Back to school

hatalmas!!!!!!!!!!

hatalmas!!!!!!!!!!

Boba

Boba

kedvencem

kedvencem

Han Solo Last Shot

Han Solo Last Shot

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Cyberpunk szerint:

  A Star Wars-os Adidas cuccokat az országban (hivatalosan) összesen egy helyen lehet megkapni, az ország egyetlen Adidas Originals szaküzletében, Budapest, Andrássy út 37. szám alatt. Én is itt vásároltam be az előző Star Wars-os kollekcióból, és az eladó mondta is hogy szeptemberben újabb Star Wars-os cuccok jönnek ki, és náluk lesz Magyarországon legelőször kapható, és a legnagyobb választék is. Úgyhogy amint kijöttek, én ott leszek! Már alig várom!

  U. I.: Itt vannak további előzetes fotók az új kollekcióból: http://hypebeast.com/2010/08/star-wars-adidas-originals-2010-fallwinter-collection/
  Nekem egy Boba Fett-es kardigán tutira kell majd!

 • vegi szerint:

  Szia Cell! A széria szeptemberben jön majd csak ki US, akkor már valószínüleg webshopban kaphatóak lesznek a darabok, nálunk valsz White Label és hasonló helyeken érdemes majd keresni őket ősszel!

 • Matthew szerint:

  INSTANT GET

 • Cell szerint:

  odaírhatnátok hogy hol és mennyiért kaphatóak a cipők…..

×