Éljen július (huszon)negyedike!

Július 4-e az USA egyik legnagyobb nemzeti ünnepe, a Függetlenség Napja. Két egyedi Nike cipő, a „Born in the USA” Dunk és Nike AF1 „4th of  July pack” is napvilágot látott a jeles eseményhez kapcsolódóan, hogy átadják igazi júeszéj hangulatot 🙂 Részemről kicsit becsúsztam a július negyediki megjelentetéssel, de remélem, hogy még „július huszonnegyedikén” is ütnek akkorát ezek a cipők 🙂 Tovább!

Nike SB Dunk Born in the USA (kép: DUNKBAR.de)

Nike SB Dunk Born in the USA (kép: DUNKBAR.de)

A „Born in the USA” vagy más néven „Boss” Nike Dunk SB High Premium quickstrike modell július 3-án landolt a kiválasztott amerikai és európai Nike SB üzletekben. Ez a cipő egy tisztelgés  Bruce Springsteen, „a Boss” és albuma a Born in the USA előtt. A cipőt telezsúfolták amerikai motívumokkal, farmer, sávos lobogó minta, USA zászló a nyelven, de az összhatás szerintem a giccses helyett tök jó lett 🙂

Nike SB Dunk High Premium (Born in the USA)

Nike SB Dunk High Premium (Born in the USA)

 

A következő két játékos, ez a Nike Air Force 1 Low a 4th of July packból már inkább giccsbe hajlanak és ez alól még az sem ad felmentést, hogy ezek csajoknak szánt cipők. Az aranymetál csillagok és a kék-fehér-piros színek ilyen kombinációja szerintem már védhetetlen 🙂 Kicsit arra emlékeztetet, amit Benedek mesélt Králik Danival közös interjújukban itt a sneakerbox.hu-n, hogy „geci kemény racing mezünk volt… ami flitteres volt 😀 ”

Nike AF1 Low cipők a 4th of July pack-ból

Nike AF1 Low cipők a 4th of July pack-ból

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×