Két fehér Air Force One – egyszerűen szépek

Szeretjük a spirább és különlegesebb cipőket megmutatni nektek, de emellett a két szép, fehér Nike Air Force One mellett nem tudtam elmenni szó nélkül. A bal oldali egy Air Force One High a Check Pack sorozatból csontfehér színben finom pöttyözött mintával, fehér és természetes gumi színű talppal, a jobb oldali pedig egy nemesen egyszerű fehér/fehér darab. Még több kép a tovább után.

Fehér Nike Air Force One High cipők

Fehér Nike Air Force One High cipők

 

Az Air Force One High egyébként nálunk ritkábban látott darab hozzánk inkább a közepes szármagasságú „Mid” modellek jöttek be. A High modelleken nem csak a szár magasabb, de más a tépőzár is. Ezen csontfehér AF1 High hivatalos angol színelnevezése a  Light Bone/Light Bone-White Sport Red. A Sport Red arra utal, hogy a logókat piros cérnával hímezték.

Nike AF1 High Check Pack Light Bone

Nike AF1 High Check Pack Light Bone

 

A másik AF1 High még ennél is letisztultabb, klasszikus white-on-white darab. A természetes gumi színű járótalp itt is tök jól kiegészíti a fehér felsőrészt és a fehér középtalpat – ha az is fehér lenne, akkor már talán túl steril lenne az összhatás 🙂 A hivatalosan White/White/Sport Red néven futó cipőn a Sport Red itt is a pirossal hímzett Nike logóra utal.

Nike AF1 High Hófehérke

Nike AF1 High Hófehérke

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    I see You’re actually a just right webmaster. This web site loading speed is incredible. It seems that you are doing any unique trick. In addition, the contents are masterwork. you have done a wonderful job in this subject! Similar here: sklep internetowy and also here: Tani sklep
  • zsancsoo szerint:

    hol lehet ilyet kapni??*.*:||

×