Nike Air Jordan szemle az U26-ban

Az U26-ban egynapos villámkiállítás keretében megtekinthető volt az Air Jordan történelem. Bár a gyűjtemény tulajdonosa, Johny elmondta, hogy teljes Nike AJ gyűjteményt birtokolni praktikusan lehetetlen, de a vitrinekben minden évből és AJ sorszámból láthattunk egy-egy képviselőt. A kiállítás nem volt nagydobra verve, de nekünk leadták a drótot, lőttünk pár képet, és Johnynak köszönhetően gyorstalpalón felhoztam magam Air Jordan töriből 🙂 Képek és egy kis rendhagyó sneaker street stlye a tovább után.

Air Jordan villámkiállítás az U26-ban

Air Jordan villámkiállítás az U26-ban

A vitrinekben áttekinthettük a történelmet az 1985-ös első Jordan modelltől a legfrissebb idei 2010-es szilikon ablakos AJ 2010-ig. Az első modell egyébként az utolsó volt, amire pipa került, és színes kivitele miatt Michael Jordan először fel sem akarta venni, mert szerinte úgy nézett ki benne mint egy bohóc… Ezzel a NBA is „egyetértett” és betiltotta a cipőt, szintén arra hivatkozva, hogy „túl színes”  és meccsenként 5000 dollárra büntette Jordant, ha ebben a cipőben játszott. Persze a Nike-nak nem volt rossz reklám ez a botrány. Erről egyébként többet is olvashattok „Air Jordan történelem” cikksorozatunk első részében.

25 év: Az első Air Jordan és az egyik legfrisebb 2010-es modell

25 év: Az első Air Jordan és az egyik legfrisebb 2010-es modell

 Lőttem pár képet, közben szó esett arról is, hogy a Jordan rajongók szívesen szerveznének valami komolyabb megmozdulást is, amint megvalósul természetesen mi is ott a leszünk 🙂 

AJ seregszemle @ Utwentysix

AJ seregszemle @ Utwentysix * Katt a nagyításhoz! *

Air Jordan kiállítás @ Usechsundzwanzig

Air Jordan kiállítás @ Usechsundzwanzig * Katt a nagyításhoz! *

 

AJ Sneaker Street Style

Johnyt, a gyűjtemény tulajdonosát úgy ismertem meg, hogy egyszer tartott nekem egy kis tréninget a Nikeban, hogy jobban képbe kerüljek a súz technológiával. Most az is kiderült róla, hogy lelkes cipőgyűjtő, több mint 250 darabos otthoni kollekcióval. Szavát vettem, hogy hamarosan meglátogathatjuk egy kis interjúra és kollekciónézőbe, előzetesként lőttünk vele egy rendhagyó sneaker street stlye sorcit.

Johny

Póló: Nike Air Jordan
Nadrág: Nike Air Jordan III (A szegecsek az AJ III talpát mintázzák, a jobb farzseben pedig a cipő orrán látható elefántbőr mintához hasonló varrás található.)
Zokni: Nike Air Jordan
Cipő: Air Jordan Spiz’ike (Erről annyit lehet írni, hogy külön cikk készült belőle 😉

AJ Johny 

AJ Johny farzsebminta a Jordan III orra után

AJ Johny - nadrágszegecs

AJ Johny - mi más mint egy Air Jordan cipő?

AJ Johny zokni és tetkó

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×