Pixeles Puma 917 cipők

A Puma 917-es modellek a márka könnyű, vidám, nyári vászoncipői. Mikor először láttam ilyet azt hittem, hogy az egész cipő „rajzolt”, de amikor közelebbről megnéztem láttam, hogy a fűzők pl. „valódiak” rajta 🙂 A 917-esek legfőbb erőssége a vidám, vicces vagy különleges minták, egy ilyen keltette fel most is a figyelmemet.  A 2010 tavaszi kollekcióban jelent meg ez három pixeles darab, amit a régi videójátékok ihlettek. Még több kép és ha pár pixelek, akkor egy jópofa videó is, amiben New Yorkot pixelekké zúzzák, a tovább után.

Puma 917 "Pixels" sorozat

Puma 917 "Pixels" sorozat

A Puma 917-es egyébként nem egy bonyolult képződmény, egybe vászon felsőrész, az orrára némi bőr került, hogy ne rúgd szét túl hamar 🙂 A talp vulkanizált gumiból készült. A magas szárú darabon van egy tépőzár is a tetején, hátul a saroknál pedig mélyen ki van vágva, ez nem rossz ötlet, mert egyébként egy magas szárú vászoncipőbe a legritkább esetben tudsz csak úgy simán beleugrani.

Puma 917 Pixels

Puma 917 Pixels

Puma 917 "Pixels" félcipő változatokban

Puma 917 "Pixels" félcipő változatokban

 

És itt van a pixeles zúzás, érdemes megnézni 🙂

 

Videójátékok és konzolok ihlette cipőkről már írtunk korábban is, itt olvashatsz a ZX Spectrumos adidas ZX500-ról, a Playstation inspirálta szuper-limitált Nike Air Trainer I-ről pedig itt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×