Boni Invitational Freestyle ütközet

Pénteken ott voltunk a szezon utolsó freestyle sí és snowboard versenyén a Bókay kertben. Az idő kedvezett az eseménynek, végig napsütésben lehetett slideolgatni, vagy csak chillezni a pálya mellett. A 4seasons Slidepark adott otthont a freestyle megmérettetésnek, igazán kellemes pályát összerakva a ridereknek. Egy tört box, egy szivárvány box, egy C-box és a pálya alján egy negyedív várta a pirítást. A folytatásban videókkal és képekkel a baszámoló!

A freeski oldalt az FSM képviselte a helyszínen

A freeski oldalt az FSM képviselte a helyszínen

A legkedveltebb elem a fenti tört boksz volt, mind a síelők, mind pedig a hódeszkások ezt a slidert osztottáka  legkeményebben . Egy-két kisebb perec kivételével nem történt nagyobb sérülés. A deszkásoknál a helyi erők domináltak, Bíró ‘Gógi’ Norbert már a gyakorlásnál kitűnt rutinjával az elemeken és a műborításon.  A verseny házigazdája, Boni hozta el az ezüstöt. Őt Szita Richárd követte, aki laza stílusával nem csak a zsűri,
hanem a nézők szívébe is belopta magát. Nekem Ő volt a személyes kedvencem a deszkásoknál.

Pezsgőlocsolás, meg ami belefér! Galériához katt a képre!

Pezsgőlocsolás, meg ami belefér! Galériához katt a képre!

A freestyle síelőknél a Freeski Maffiózók hozták a formát. Íme egy-két slide tőlük a Sneakerbox kamerájából:

Nagyon jólesett még egy utolsót csúszni a szezon zárásaként, a pályát mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A honlapon további infókat találtok, mielőtt elindulnátok felderíteni a műanyag borítás rejtelmeit érdemes felcsörögni a pályát, hogy nyitva vannak-e!

Gógi a negyedíven

Gógi a negyedíven

Puma a törtön

Puma a törtön

Amatőr dobogósok

Amatőr dobogósok

Stiller Tomi

Stiller Tomi

zsűri a domboldalon

zsűri a domboldalon

chill area

chill area

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×