Element Make it Count: a te esélyed a szponzorációra!

2010. április 24.-én Százhalombattán kerül sor az Element Make It Count nemzetközi versenysorozat magyarországi állomására. A verseny győztese egy utazást nyer a Make It Count európai döntőjére, Belgiumba. Az előzetesen nevezők egy 50%-os vásárlási kedvezményt is kapnak a Store13.hu webáruházban! A részletekhez katt tovább!

2010. április 24 - Százhalombatta - Element Make it Count verseny

2010. április 24 – Százhalombatta – Element Make it Count verseny

A Red Bull, Dakine és a Store13 által is támogatott verseny 3 kategóriában kerül kiírásra: 16 év alatt, 16 év felett és támogatott kategóriákban. A verseny során a legjobb beadott trükköket díjazzák a skatepark 3 kiválasztott elemén: 9 induló nyerheti meg az Element és Dakine által felajánlott ajándékokat. A verseny győztese az összes kiválasztott elemen kiemelkedőt nyújtó versenyző lesz, aki egy utazást nyer a 2010. május 29-i belgiumi európai döntőre.

Előzetes nevezésre is lehetőség van az element.hu oldalon. Amennyiben 2010. április 23-án 16:00 óráig élsz a lehetőséggel, a Store13.hu jóvoltából, egyszeri 50%-os vásárlási lehetőség a jutalmad. A nevezési díj egyébként minimum egy csomag tartós élemiszer (pl. tészta, liszt, cukor, olaj, konzerv stb.) amelyet a verseny szervezői jótékony célra ajánlanak fel. 

A verseny és a nevezés részleteiről még több infót találsz az Element weboldalán!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
  • Fodor-Pappn Norman szerint:

    Hát sajnos ez lány szóval ez :))!!!

  • Baksay András szerint:

    Mindenkinek köszönet a szervezésért! Jó kis videózás volt, kissé retró hangulatban, ahogy a Meggy márka, Traubi gurult a torkunkon, és a Ropi reccsent a fogunk alatt. Egy gond volt, csak, kevés ember volt! Gyertek többen legközelebb, mert akkor még nagyobb buli lesz…
    A film jó érzést keltett bennem, mivel az Elemet alapítója nem csak a gazdagodását, hanem, a környezet (alapítvány), és a fiatalok életét (summer camp) is szem előtt tartja. Kicsit engem Burton felfogására emlékeztetett, hogy úgy szervezd az életedet, hogy jól élj, keress annyit, hogy élményeket szerezhess, DE ne feledd, ajándék, hogy ilyen környezetben (természet) élhetünk, és vigyáznunk kell rá! Illetve, ne feledd, honnan jöttél, mert az, hogy Te ott vagy, ahol, az a szerencsén is múlik.

×