DEF JAM a hááázban

Az ilyen kollaborációkat szeretem igazán, amikor két olyan cég áll össze közös alkotásra, akiket külön külön is mítosz övez. Ez az amit még mindig pluszként tudok értékelni a kollabok rengetegében! A Def Jam lemezkiadó kapta el most az Adidas El Dorádóját, ami kék-fehérbe öltözött, lime betétekkel megbolondítva. A nyelv részen az adidas logó alá került Def Jam felirat, illetve a cipő oldalán mar a lemezjátszó tű a finom szarvasbőrbe. A folytatásban válogatás pár Def Jam klasszikusból és természetesen galéria a részletekkel!

Adidas Def Jam Eldorádó nem csak hiphoppereknek

Adidas Def Jam Eldorádó nem csak hiphoppereknek

A cipő május közepén jön ki, addig is ha valaki nagyon ráizgult már megy az előrendelés a Styles japán oldalon! Csak óvatosan a karakterekkel!

Katt a galériához

Katt a galériához

Felülről

Felülről

Profil

Profil

Logó

Logó

A 80-as években a Def Jam olyan előadóknak segített kerrierjük elindításában,mint LL Cool J, vagy  a Beastie Boys. Napjainkban is rengeteg number one előadó ügyködik náluk. Legcsinibb üdvöskéjük, Rihanna kislemeze nemrég robbant be a listákra Rude Boy címmel, finom jamaicai beütéssel, tökéletes tavaszindító:

Persze keményfiúkból is akad bőven az istállóban, Mr. Meth és Redman régóta boldogítja a stúdiót, itt van legújabb videóklipjük az Ayyyooo:

Április elsején Methodman koncert a Pecsában!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×