Válogatás az őszi-téli Vans cipőkből: Skink és Skink Mid

Fogalmam sincs miért, de a Skink cipőket a Vans tervezőcsapat a vakondgyíkfélékről nevezte el 🙂 A deszkás félcipő Skink, az időjárásálló Weather Skink és a BMX-ezésre és deszkázásra egyaránt jó Skink Mid vakondgyíkok cipők a tovább után.

Vans Skink, Skink Weather és Skink Mid deszkás cipők

A Vans Skink, Skink Weather és Skink Mid deszkás cipők

 

A Skink cipők fő előnye rugalmasságukban rejlik, ezért kiválóan alkalmasak deszkázásra (is). A kickflip és ollie részek dupla varrással lettek megerősítve, az orr-rész pedig hárommal. A külső hasított bőr külső puha belsővel párosul. A cipő bélése az orrtól a sarokig végighúzódik és alaposan ki van bélelve a kényelem érdekében. A talpbetét jobb szellőzéssel és baktériumvadász tulajdonságokkal rendelkezik (hiszen a bacik mindenütt ott vannak 🙂 Magyarországon ezek az őszön-télen a black/blue/white és a white/black színben lesznek kaphatók. A sneakerbox.hu kedvence a black/blue/white színváltozat. A Vans Skink deszkás cipők kicsivel 18.000 Ft alatt kaphatók a Zone és Speed üzletekben (is).

Vans Skink black/blue/white és black/white

Vans Skink black/blue/white és black/white

 

Ha esik, latyak vagy sár van az utcán, a Vans Weather Skink akkor is elemében van, köszönhetően a vízhatlan bőr felsőrésznek és a viaszolt fűzőknek és a talp „terepálló” gumi és műnyag keverékből készült anyagának. A sz*r időnek tényleg itt van a szezonja, szóval egy időjárásálló deszkás cipő nem rossz befektetés. A Weather Skink fekete színben (black/white) lesz kapható 21.000 Ft feletti áron.

Vans Weather Skink - időjárásálló deszkás cipő

Vans Weather Skink – időjárásálló deszkás cipő

 

A Skink család Mid tagjai „csak” annyiban különböznek a félcipőktől, hogy magasított száruk van. Van most egy cikkünk, ahol szavazni lehet, hogy mik a jó BMX-es cipő tulajdonságai. Jelen állás szerint a bokacsontok 2/3-a mid cipőre szavaz. Deszkázásnál is jól jöhet, hogy egy magasabb és kibélelt szár tompítja, ha a deszkád valamit másképp gondol, mint te 🙂 A Vans Skink Mid cipőket black/white és charcole/ black/white színekben veheted meg egy hajszállal 20.000 Ft alatt.

Vans Skink Mid black/white és charcole/ black/white

Vans Skink Mid black/white és charcole/ black/white

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • najlepszy sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make running a blog look easy. The total look of your site is great, let alone the content material! You can see similar: dobry sklep and here najlepszy sklep
  • Juhász dÁVID szerint:

    szar ez a honlap nem is oda irtam aztán ki tette
    :DDDDDDD

    • gerGő szerint:

      Szia Dávid, nem, a honlap nem szar, de kb. 100-ból egy olvasónknak mindig sikerül a hozzászólás ablakot összetévesztenie azzal a kicsivel, ahová biztonsági kérdésként be kell írni a cipő márkáját 😉

  • laxii szerint:

    Vans kell nekm is.:D

  • Xabi szerint:

    nekem is volt egy vans skinkem:D
    és a napokban elis égettem:Dxd
    a talpán akkora lyuk volt h 3-4ujjam belefért:D
    plussz szét nyilt az oldala:S

  • zoli szerint:

    Nekem is van egy Vans Skink white/gren-em:D 18990ft-ért vettem,vp-ben/stég.:D

×