Itt az új DC Dyrdek kollekció

A DC és Rob Dyrdek bemutatja a különleges Dyrdek kollekciót, mely most kerül a boltokba világszerte. A kollekció központjában az RD1 Mid cipő áll, de van benne még farmer, pólók, sapik, egy ultrakönnyű széldzseki és egy profi bőrkabát is. Infók és képek a tovább után.

Egy szuperközeli a DC RD1 Mid cipőről

Egy szuperközeli a DC RD1 Mid cipőről

 

Rob Dyrdek 1995 óra tagja a DC gördeszkás csapatának, videó részeivel, folyamatos magazin megjelenéseivel, kreativitásával és fejlesztési ötleteivel szerves része volt a DC fejlődésének.

Rob Dyrdek (fotó: rd0915aw.com)

Rob Dyrdek (fotó: rd0915aw.com)

 

Rob legújabb cipője, az RD1 Mid a kollekció középpontja, és a design egyes elemei pedig az első DC-nél kiadott cipőjére, a Dyrdek1-re alapulnak. A Dyrdek1 volt az első deszkás cipő, amibe beépítették az akkori sportcipők technikai tulajdonságait és a deszkások rekord idő alatt elkapkodták az összeset. Most, 15 évvel később, az RD1 Mid modellt két színben lehet megvenni, a középmagas szárú, lyukacsos bőrből készített cipő ugyanazokból a panelekből épül fel, mint a Dyrek1 és ugyanazokat az akkor forradalminak számító, fűzőlyukak helyett kitalált, nejlon fűzőhurkokat tették rá. Az „RD0915AW” kód szerepel a sarkokon, ugyanúgy, mint ahogy 15 évvel ezelőtt ez szerepelt a Dyrek1 nyelvén. Az „RD0915AW” a rider nevének „R” és „D” kezdőbetűiből, az évből „95”, a cipőmodell számából „01” és a deszka szponzorának (Alien Workshop) kezdőbetűiből áll össze.

A DC RD1 kék-fehér és fekete színekben

A DC RD1 kék-fehér és fekete színekben

 

A kollekciót egy kifejezetten a gördeszkázáshoz szabott nadrág (kíváncsi vagyok mitől az 🙂 egy pehelykönnyű széldzseki, pólók, sapik és egy felsőkategóriás bőrdzseki alkotja. Az apró színes pontokból álló „vízminta” a kollekció majdnem minden darabján megjelenik, és a fő témát, a „Fantasies Run Deep – Mélyen a fantáziába merülést” jelképezik.

Kapucnis pulcsi, farmer, New Era sapi és néhány póló a DC Dyrdek kollekcióból

Kapucnis pulcsi, farmer, New Era sapi és néhány póló a DC Dyrdek kollekcióból

A cipőkről és a többi cuccról még több, nagyon hatásos, képernyőnyi méretű képet, a termékekről infókat, Rob Dyrdek összes cipőmodelljének képét és adatait 1995 óta és infókat a vásárlásról (a DC webshopból beszerezhetők, de ahogy láttam egyelőre csak az USÁ-ba és Kanadába szállítanak) megtaláljátok a külön a kollekciónak dedikált weboldalon.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×