Két friss collab: Vans x Jermaine Rogers és Vans x Parra

Idei őszi „collab”-ekből, azaz ismert márkák és művészek együttműködéseiben megszülető, általában limitált darabszámú modelljeiből találsz kettőt a tovább után. Mind a kettő Vans cipő: Jeremaine Rogers, rock poszter művész és festő, illetve Parra egy fiatal gördeszkás-grafikus srác tervezett designt különféle Vans modellekhez.

Vans collabek, 09 ősz: Vans x Rogers & Vans x Parra

Vans collabek, 09 ősz: Vans x Rogers & Vans x Parra

 

Jermaine Rogers a modern kori rock poszterművészet széles körben elismert alakja. Már több száz poszter került ki a keze alól, olyan világhírű előadóknak dolgozott, mint a Radiohead, The Mars Volta, Neil Young, Foo Fighters, David Bowie, Sonic Youth, Tool és a The Cure. Rajzaiban merészen használja a színeket és egy rejtélyes, inspirálió és mindig egyedi képi világ az eredmény. Vezető alakja a külföldön nagyon divatos ‘designer műanyag figurák’ tervezésének, kultuszfigurái a “DERO”, “Veil” és “Squire” mindenütt megőrjítik a gyűjtőket. A Vans x Jermaine Rogers x Vans cipőkön és talpbetéteken DERO és a vérnyulak figurái köszönnek vissza.

Vans x Jermaine Rogers: DERO és vérnyulak * Még több kép: katt ide!

Vans x Jermaine Rogers: DERO és vérnyulak * Még több kép: katt ide!

Vans x Jermaine Rogers cipők

Vans x Jermaine Rogers cipők

Jermaine Rogers figurák: Dero, Veil és Squire

Jermaine Rogers figurák: Dero, Veil és Squire

 

 

Parra 10 éves kora óta deszkázik, 17 évesen még Vans „szponzorált” is volt egy pár Caballero cipővel. Parra most Amszterdamban él és rengeteget rajzol: leginkább retro post-pop stílusban, íves grafikák, vibráló színek, gyakran humoros témák, egyedi kézirajz stílusban. Rockwell néven saját ruhamárkája van és a Lele nevű elektronikus zenei formációban is játszik. Ezeken a cipőkön és pólókon leginkább színek, hatalmas orrok és deszkák vannak.

Vans x Parra cipők és pólók

Vans x Parra cipők és pólók

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
 • najlepszy sklep szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, amazing weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The overall look of your website is fantastic, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep
 • ancsi szerint:

  Hali szilo!

  Én az oldalt nem ismerem, de jobban áttanulmányoztam és szerintem nem megbizható. Ugyan Californiában van a contact info szerint a székhelye, de ezért még nem 100%, hogy eredeti cipőket forgalmaz. Feltűnően ugyanannyiba kerül minden egyes modell. Valamint ha csak a Nike Air Jordan Man Shoes szekcióban a Nike Retro AIR JORDAN I modelleket megnézed olyan cipők vannak kitéve oda amiket még hirből sem adott ki az AJ brand. Szóval szerintem ha eredeti cipellőket akarsz akkor menj inkább a http://www.pickyourshoes.com -ra vagy a http://www.finishline.com oldalt. Ezekről megbizható forrásból állithatom, hogy eredeti cipőket forgalmaznak. Én a Jordan Bulls vs Celtics DMP-met a pickyourshoes.com-ról rendeltem.

  Remélem segithettem a döntésben.
  Ancsi

 • szilo szerint:

  Sziasztok!
  Ismeri valaki az airjordanlocker.com oldalt? Megbízhatóak? Megéri rendelni?
  köszi

 • […] This post was Twitted by ancsipancsi […]

×