3+2 jófajta Osiris cipő az őszre

Az Osiris az egyik kedvenc márkám, minden szezonban gond nélkül ki tudnék választani pár cipőt, amit szívesen hordanék. A tovább után három férfi és három női cipőről Osiris cipőről olvashattok a baljósan csengő 2009 BTS (Back to School) őszi kollekcióból.  Olyanokat válogattam össze, amiket Magyarországon is megkaphattok.

Osiris Back to School 2009 - Magyarországon is kapható cipők

Osiris Back to School 2009 – Magyarországon is kapható cipők

 

Az Osiris cipőkről ennél frissebb cikket is olvashatsz már a sneakerbox.hu-n:
A 2010 tavaszi Osiris kollekcióból készült válogatásunkat itt nézheted meg.

 

A Team Kollekcióba tartozó Osiris Pixel modellt a lehető legkönnyebbre igyekeztek  tervezni, ezért a hatalmas légtalp és a hálós külső. Itthon a Garage Store-ban a grafit/fehér/kombinációt (Charcoal/White/Black) lehet megvenni, de őszintén szólva ez az egyik legvisszafogottabb a kiadott öt színváltozatból. Alul a kék/sárga/narancs és az arany/fekete/piros változatok, amik szerintem igen jól néznek ki.

Osiris Pixel 09 Back To School (felül a grafit/fekete/fehér)

Osiris Pixel 09 Back To School (felül a grafit/fekete/fehér)

Korábban már írtam az Osiris Bronx és South Bronx cipőkről, de van másik magas szárú modell is az idei őszi lifestlye kínálatban: a két színváltozatban kijött Osiris Armada modellből itthon a fehér/fekete/piros (white/black/red) színváltozatot lehet megszerezni. A masszívan kitömött nyelv és hátsó rész kényelmessé teszi a cipőt, és a felhasznált modern anyagoknak köszönhetően a masszív megjelenés ellenére nem egy nehéz cipő.

Osiris Armada (fekete/fehér/piros)

Osiris Armada (fekete/fehér/piros)

Az Osiris Tron team modell inkább funkcionális, „deszkázásra való” cipő. Osiris Super Grip™ orrkialakítása és a dupla varrás mind a tartósságot biztosítja. Az egyetlen különleges díszítő eleme a fekete bőrön a fényes lakkfestés: 3D geometriai betűkből összerakott Osiris felirat.

Osiris Tron (Odyssey/Black/White)

Osiris Tron (Odyssey/Black/White)

A csaj cipők közül az Osiris Libra és az Osiris Harlem néznek ki a legjobban szerintem, elég csajosak, de azért nem ez a cukormázzal leöntött stílus. A képen látható Osiris Libra modell duplán varrott orral, a nyelvet belülről tartó szalaggal és egyedi „flex-wrap” külső talppal rendelkezik, ami 30%-kal könnyebb és 65%-kal rugalmasabb, mint a vulkanizált talp, szóval ebben nyugodtan deszkára is lehet állni 🙂 A Harlem tulajdonképpen egy South Bronx, amiről teljesen lecsapták a magas szárat. Az itt megmutatott BB/Streaks/White/Pink színváltozatot a színes csíkok teszik igazán egyedivé. Az Osiris weboldalán hosszasan sorolják a cipő tartóssági tulajdonságait, de valószínűleg ezt a cipőt inkább fenyegeti az a veszély, hogy összetapossák egy Dürer-kerti buliban, mintsem hogy a griptape gyalulja le a szép színes csíkokat.

Osiris bts09: Libra és Harlem

Osiris bts09: Libra és Harlem

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×