Mike Blabac: 20 év gördeszkás fotói és saját DC cipője

Nem túl gyakori, hogy a fotósok saját cipőmodellt kapjanak, de Mike Blabacnak, aki a DC oszlopos fotósa volt az elmúlt évtizedben, ez is megadatott. Blabac a DC Azure Mid cipőt válaszotta – ez volt Stevie Williams legutolsó DC cipője, ami végül is nem jelent meg. A színválasztásról Mike ezt mondta: „Nem is tudom miért pont ezeket választottam. A narancssárga San Francisco-t jelenti, a barna meg szerintem menő.” A talpbetéten a fotós kedvenc képei vannak, a nyelven látható logót pedig kedvenc fényképezőgép márkája inspirálta. „A cipőben van egy csomó gördeszkázáshoz kitalált cucc, de nem igazán tudom mi mire is jó :)” – mondta. Még több érdekesség a tovább után.

DC Azure Mid Blabac és a BLABAC könyv

DC Azure Mid Blabac és a BLABAC könyv

Minden cipőhöz adnak egy bekeretezhető méretű, jó minőségben nyomtatott fényképet Mike portfoliójából. Ha pedig több képére vagy kíváncsi, akkor ott a Könyv 🙂 A könyvben 224 oldalon mutatja meg az elmúlt 20 év deszkás világát, bemutatva Blabac útját: az indulást a Középnyugatról, San Francisco utcáit a Mad Circle-lel, Los Angelest a Girl/Chocolate-tel és a legutóbbi 10 évet, amikor is a DC fotósa volt.

A könyvnek és a cipőnek saját minisite készült, ahol megnézheted Mike életútját és persze legjobb képeit, videóinterjúkat azokkal, akik a legjobban inspirálták mind a fotózás, mind a deszkázás terén.

DC Azure Mid Blabac

DC Azure Mid Blabac

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×