3+1 cipő a DC őszi kollekciójából

A DC weboldalán már kinn vannak az őszi kollekció cipői. Ebből választottam ki 3+1 cipőt, amik szerintem érdemesek a figyelemre. A cipőkről nagyobb képek és leírások és friss infók a tovább után. Ha a DC női cipőkre vagy kíváncsi, katt ide!

3+1 DC cipő a 2009-es őszi kollekcióból

3+1 DC cipő a 2009-es őszi kollekcióból

 

Ennél már frissebb cikket is olvashatsz a DC cipőkről a sneakerbox.hu-n: a 2010 tavaszi-nyári itthon is kapható eresztéshez katt ide!

 

DC Smith 2.0 Ryan Smith gördeszkás signature cipőjének második generációja természetesen deszkás tulajdonságokkal rendelkezik. DC speciális velúrbőrből készült, melyről azt írják, hogy 50-szer olyan tartósabb mint a hagyományos velúrbőr. Ezt majd látjuk 🙂 A talpa és a talp oldala extra tapadó gumiból készült. Az öt kiadott színváltozatból a divatérzékenyebb arcok választhatják a mustár vagy lila színeket (a lila még mindig nagyon megy 🙂 de a fehér, tökfekete és sötétszürke-kék kombináció is elég jól néz ki. Most télre a DC Smith 2.0 cipőből a lila színű érkezett Magyarországra, pl. a Garage Store-ban megtalálod, 22.900 Ft-ért. A cipőt egy külön cikkben is bemutatjuk: videós értékelés, speckó modellek képei és egy interjú Ryan Smith-szel a cipő tervezéséről.

DC Smith 2.0 lila színben - ezt itthon is beszerezheted

DC Smith 2.0 lila színben – ezt itthon is beszerezheted

DC Smith 2.0 mustár színben

DC Smith 2.0 mustár színben

 

DC LX Rebound Ha a magasz szár és a masszív felépítés nem tette volna nyilvánvalóvá, akkor a dédnagyapám kedvenc mamuszára emlékeztető filcanyag és a kockás belső borítás biztossá teszi, hogy ezt a cipőt már a télre szánják. Ebben a téli szünetben is elmehetsz is deszkázni, vagy beállhatsz kanadai favágónak 🙂 Szilvakék/szürke és piros/bordó kombinációban lesz megvásárolható.

DC LX Rebound szilvakék/szürke színben

DC LX Rebound szilvakék/szürke színben

 

A DC Tribe levető tépőzárral, puha béléssel és szép, divatos kialakításban készült. Mindent tud, amit a deszkázáshoz kell és az utcán is jól mutat. Még négy színben elérhető, mindegyik teljesen bevállalható még a „klásszikus” ízlésű riderek számára is 🙂

DC Tribe fekete-fehér-türkizkék színben

DC Tribe fekete-fehér-türkizkék színben

 

A DC Pure Slim jól bevált modell, ebben a szezonban is 5 új színnel jelent meg, melyek szerintem azoknak a ridereknek fognak tetszeni, akik inkább a hagyományosabb színeket kedvelik. A cipő könnyű, jó kopásállóságú bőrből készült, párnázott nyelvét gumiszalag rögzíti. A talpa szépen tapad és jól bírja a kiképzést. A képen látható „hód” színben itthon is megvásárolhatod a DC Pure Slim cipőt a Garage Store-okban, a kategória 20.000 Ft feletti.

DC Pure Slim "hód (otter)" színben :)

DC Pure Slim "hód (otter)" színben 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×