Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Ha eddig attól féltetek volna, hogy a hidegebb idő megérkeztével nem tudjátok majd rokkolni a Primeknit NMD-ket, most van egy jó hírünk, ugyanis az adidas Originals erre is talált megoldást. A Boost cirkáló legfrissebb kiadása ugyanis finom meleg gyapjú kidolgozást kapott, felkészülve az őszre (és a városi télre is). A gyapjú használata mellett a zoknis kialakítás a garancia a kényelemre az NMD_R1 ezen változatánál. A színválasztás is már téliesebb, a sötétszürke felsőrész tagolt szövése nagyon mutatós és jól kiemeli a fehér talpakat. És a legjobb részét a végére tartogattuk, ugyanis a Winter Wool NMD-t már megtaláljátok a sneakerbox.hu webshopjában is. Sneaker review videó a tovább után!

Ütős NMD Winter Wool Primeknit felsőrésszel az őszre (Fotó: Hiba Dóra)
Ütős NMD Winter Wool Primeknit felsőrésszel az őszre (Fotó: Hiba Dóra)

A Winter Wool ezen kiadása a “városi télre” jó választás, ne ebben indulj felfedezni Szibéria jeges hómezőit vagy az Alpok hegycsúcsait 🙂 A cipő felsőrésze a fekete és a sötétszürke számos árnyalatában játszik a kötött Primeknit technológiának köszönhetően – az eredmény egy nagyon finom tapintású és rugalmas anyag lett!

Téliesített adidas NMD_R1 Primeknit ''''Winter Wool'''' (Fotó: Hiba Dóra)
Téliesített adidas NMD_R1 Primeknit ””Winter Wool”” (Fotó: Hiba Dóra)

Boost talp fekete “legókockákkal”

A sneaker talpa a korábbi NMD modelleknél megismert és megszeretett rugalmas Boost energiacellák sokaságából áll, a talp oldalán lévő legkockák fekete színűek.

Adidas NMD Winter Wool
Boost talpakon a ””Winter Wool”” gyapjú cirkáló

Méretezés

A tapasztalataink szerint a cipő TTS (true to size), azaz megfelel a mérettáblázatban megtalálható leírásnak.

adidas nmd PK winter wool
Őszies színben az NMD PK

adidas NMD_R1 PK ””Winter Wool””

Modellszám: BB0679

Színállás neve: Core Black/Core Black/White

Eredeti ár: 54 990 Ft

Elérhetőség: sneakerbox.hu shop