Lássuk a Lebron 13-at!

A Nike egyik legújabb és legfejlettebb kosárcipőjét bemutató sorozatunk első részében írtunk a lépőt bemutató hacacáréról, most viszont vizslassuk meg közelebbről magát a szóban forgó, mostanra már itthon is kapható terméket a tovább után!

Lebron 13

Lebron 13

A Lebron 13 – amely egyébként kapásból elérhető a Nike Árkádban 49 990 forintért – a jelenlegi technika csúcsát képviseli, már ami a kategóriát illeti.

A három főbb technológiai újdonság:

1. A sú végre egy jól szellőző felsőrészt kapott, míg a már bevált Flywire úgy rögzíti a lábat a cipőbe, mintha egy zokniba bújnál bele.

Lebron 13

Lebron 13

2. Az a különös gumiszerű műanyag – polgári nevén Hyperposite anyag – ugyancsak a stabil tartást segíti elő a modell felső részén és oldalán. A Hyperposite lényege hogy nemcsak szerkezetileg tartja egyben a csukát, rugalmasabbá is teszi azt.

Lebron 13

Lebron 13

3. Természetesen a talprészen is találhatunk újdonságokat, leginkább a hatszög formájú légbetétek fejlődtek. Amellett, hogy a bennük lévő nyomást növelték, elhelyezésük is még jobban illeszkedik azokhoz a pontokhoz, ahol a talp gyakran ütközik a földdel, így csökkentve a láb terhelését.

Lebron 13

Lebron 13

És a ráadás:

Természetesen nem elég, hogy mit tud a cipő, az is számít, hogy néz ki. A Király 13. lépője is fejet hajt előtte és szülővárosa, Akron előtt. Legyen szó akár a logóról az orr résznél, akár a születési idejének feltüntetéséig a légbetéten, ez a sú ízig vérig Lebron.

Lebron 13

Lebron 13

Nektek hogy tetszik, beszerzitek?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×