Etnies Scoutok a Stégből

Bár az elmúlt napokban kaptunk bőven az égi áldásból, azért reméljük hamarosan ismét felmelegszik az idő és előkaphatjuk kedvenc nyári csukáinkat. Benéztünk a STÉG-be, hogy megnézzük a Villányi úton mit ajánl a csapat, ha bővítenénk kollekciónkat. A SoleTech kínálatából érkezett a válasz, méghozzá a Scout személyében, mely úgy tűnik a nagy hőségben az egyik legjobb választás, ha a deszkás brandek kínálatából szemezünk. Nézzük is meg mit tud a modell és milyen színekben érhető el.

1

Egyik kedvenc színünk a Scoutból

A Scout az STI Evolution Foam közép és külső talpat kapta meg, ami könnyedsége mellett kényelmes is. A STÉG csapatától kapott fotókon is látszik, hogy egy jó kis természetjárástól sem kell megriadnunk benne, mivel a vastag talpra kopásálló gumiréteg került. A talp mellett a hálós felső rész is ultrakönnyű egy vékony nyelvvel varrva, hogy jól szellőzzön a cipő felső része is. A vastag kötél hatású fűzők szintén az outdoor feelinget erősítik.

2

A maroon, gesztenyebarna színállás

A gesztenyebarna változat mellett két sötétebb színben is kapható itthon a Scout. A tengerészkék és a fekete változatok is megkapták a mintás talpat, ami sokkal jobban áll a cipőnek, mint az egyszínű fehér. A festék permet hatású design inkább a futó/kosaras cipőkön szokott visszaköszönni, de hát a Scout esetében is egy futócipő ihletettségű darabról beszélünk. Az energikus megjelenést innen örökölte a kicsike.

3

Tengerészkék színben is feltűnő

4

Tengerészkék színben

A fentiek mellett további Etnies és persze Emerica modellek várnak titeket a STÉG budapesti üzletében, a Villányi út 36. szám alatt, illetve a veszprémi üzletben, ha a Balaton irányába gyakrabban megfordultok.

Feketében az igazán letisztult

Feketében az igazán letisztult

7

Etnies Scout feketében

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×