Futócipők a jövő sztárjainak ajánlásával

Cipőfetisizmusomnak a nemrégiben Svédországban megrendezett junior atlétikai Európa-bajnokságon sem tudtam parancsolni, így készítettem pár paparazzi on feet képet. Ha szeretnétek tudni a jövő atléta sztárjai milyen futócipők mellett teszik le a voksukat olvassatok tovább!

nike_air_zoom_pegasus_32_junior_EB

Nike Air Zoom Pegasus 32

Az ott látottak nem nagyon különböznek az itthoni trendektől: az adidas és a Nike viszi a prímet. A német márkánál természetesen a Boost technológiával ellátott modellek pörögnek leginkább. Ezek közül is feltűen sok lábon tűnt fel az UltraBoost.

adidas_energy_boost_junior_EB

Hófehér Energy Boost – szemmel láthatóan ezúttal nem Kanye lábán

A Nike-nál továbbra is a Pegasus és a LunarGlide széria tűnik a legkedveltebbnek. A tradícionális Pegasus modellnél az általunk is tesztelés alatt lévő 32-es modell szemmel láthatóan elkezdte átvenni a hatalmat a korábbi modell felett.

nike_lunarglide_6_floral_junior_EB

Virágos LunarGlide-ból is jutott az EB-re

A két óriás mellett a többiek csak epizód szerepet kaptak. A Puma-tól főleg az idei újításuk, az Ignite pörgött. Speciális szöges futócipők között azért több ugró nagymacskás modellt lehetett látni, de azt hiszem ezt még mindig Usain Bolt-nak köszönhetik – a világ leggyorsabb embere fiatal kora óta Puma szponzorált.

puma_ignite_junior_EB

Puma Ignite

A többi márka hiába tud felmutatni hasonló, vagy akár jobb minőségű cipőket, úgy tűnik marketing hiányában nincs esélyük. Így Asics, Brooks, Innov8, Mizuno, New Balance, vagy éppen Saucony modelleket csak elvétve láttam.

mizuno_wave_prophecy_3_junior_EB

Mizuno Wave Prophecy 3

Ti milyen modellben gyűjtitek a kilómétereket?

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×