Reebok Ventilator by Kendrick Lamar

2014 végén kezdődött el a híres rapper Kendrick Lamar és a Reebok között a szövetség, melynek első szerelemgyereke ez az igen letisztult Ventilator. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok a továbbra.

kendrick-lamar-reebok-ventilator-01

Reebok Ventilator x Kendrick Lamar (Katt a többi képért)

kendrick-lamar-reebok-ventilator-02

Reebok Ventilator x Kendrick Lamar #2

kendrick-lamar-reebok-ventilator-03

Reebok Ventilator x Kendrick Lamar #3

kendrick-lamar-reebok-ventilator-04

Reebok Ventilator x Kendrick Lamar #4

A cipő az egyszerűség jegyében készült el, a disznóbőr hatású fehér felsőrészt csak a sarkokon található „RED” illetve „BLUE” felirat töri meg. Ez a két felirat Kendrick szülővárosában, Comptonban levő bandákat, a Crips-et és Bloods-ot szimbolizálja. Ezt ellensúlyozandó a nyelv belső részén a Neutral felirat olvasható a két színben, ezzel állást foglalva a két banda rivalizálása között. A gumiszínű talp, illetve a hengeres cipőfűző mely a Janoskiknál is megfigyelhető kicsit ellensúlyozzák a felsőrész egyhangúságát. A cipő nyelvén, illetve a talpbetéten megtaláljuk Kendrick aláírását, illetve a TDE (Top Dawg Entertainment) feliratot. Lent találtok egy videót is, ami a kollekció apropóján készült.

https://www.youtube.com/watch?v=vzr__7WW-Bw

Nagyon limitált darabszámban jött ki a cipő, nagyon kevés webshop kapott belőle teljes méretsort. Július 17-én éjfélkor én is ott gubbasztottam a gép előtt, szugerálva a visszaszámlálót, csak egyet frissítettem és már az összes cipőt elvitték, így sajnos lemaradtam erről a csodáról 🙁

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×