A méltó ünneplés: Air Max 95 Ultra Jacquard

Nem egy összetett matek, hogy rájöhessünk, hanyadik évfordulóját ünnepli az itthon méltatlanul kevésbé ismert Air Max modell, a 95-ös. Hogy hogyan ünnepli a Nike az alkalmat? Kattintsatok a továbbra, és kiderül!

Air Max 95 Ultra Jacquard

Air Max 95 Ultra Jacquard

Ebbből az alkalomból a pipás márka kicsit újrakeverte a lépőt és felkérte az eredeti tervezőjét, Sergio Lozano-t, hogy gondolja újra. A maga idejében jelentős újításnak számított a sú, többek között ez volt az első Air Max, amelyen nemcsak a sarokrészen volt látható a légtalp.

20 évvel később állít neki emléket az Ultra Jacquard verzió, ahol a Jacquard egy klasszikus szövési eljárásra utal, mely segítségével a cipő felsőrésze egyben kerül megvarrásra, ezt egészíti ki a Nike Flywire technológia, melynek hála a cipő együtt mozog a lábbal, ahogy rögzíti a lábfejet a cipő belsejéhez. Ezekkel és további technológiai tupírokkal ismét egy modern edzőcipőt sikerült alkotni, ami még jól is néz ki. Remélem, az új verziót már több lábon láthatjuk itthon, azonban ehhez persze kell, hogy kapható is legyen, erről azonban nincs infónk egyelőre, de azt tippelem, a Foot Locker polcain minimum megjelenik.

Nektek hogy tetszik?:)

Air Max 95 Ultra Jacquard

Air Max 95 Ultra Jacquard

Air Max 95 Ultra Jacquard

Air Max 95 Ultra Jacquard

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×