Itthon is kapható fesztivál csukák a DVS-től

Bármelyik plázában megtaláljuk már a skate modellek fastfashion változatait, melyeknél az eredetiség hiánya mellett legtöbbször minőségi problémák teszik zaccossá az elsőre előnyösnek tűnő üzletet. Ha nem akarjuk az első héten lerúgni a lábunkról könnyed nyári sneakerünk, akkor érdemes komolyabb gyártó felé fordulni. A DVS hallatán elsőre a masszív és nagy felépítményű deszkás rombolók jutnak az eszünkbe. A DVS lightosabb csukáit már a Daewon Song kaliberű deszkások is felfedezték maguknak és most mi is így teszünk. A folytatásban a Psychostore és a Setup Shop kínálatából szemezgetünk.
Nyárra a DVS-től

Nyárra a DVS-től

A Quentin a tipikus nyári canvas csuka, jóféle szellőzéssel a textil felsőrésznek köszönhetően. Itt az extra feature a cupsole kialakítás. Összehasonlítva egy klasszikus vulkanizált talpú változattal, jobban bírja a strapát a nyári betonon is. Az egy részes orr jó tulajdonsága, hogy hamar betörik és kényelmesen mozoghat benne a lábfejünk. Nyárra a mélykék szín jó választás, ha nem csak a vörös szőnyegen fotóztatjuk majd magunkat.
Szép és textil is

Szép és textil is

Persze további színekben is elérhető a Quentin, ha mégis ragaszkodnátok a vöröshöz..de itt vannak a fekete árnyalatok is, nem feltétlenül a déli órákra.

Itthon kapható Quentin modellek

Itthon kapható Quentin modellek

A Barton felsőrésze vászonból készül, a nyelv pedig hálós kialakítású a biztos szellőzés érdekében. A vulc talpak elöl halszálka-csíkos megerősítést kaptak, növelve a tapadást a deszkás felhasználóknál. A cipő összességében igen könnyű, tartósságát a minőségi varrásoknak és letisztult kialakításnak köszönheti. Jelenleg fekete/szürke/fehér színkombóban vehetitek meg itthon.
Barton

Barton a DVS-től

Az Aversa egy vulkanizált DVS és fekete változata annak a Marty Murawskinak a signature cipője, akinek manuáljait és átpakolós grind trükkjeit mindig örömmel nézzük. Az Aversa felsőrésze bőr és canvas kombinációjából áll össze. Rugalmasság és jó szellőzés korrekt áron, ha röviden össze kell foglalni, mit tud a cipő. A spéci mintás talpbetéttel készülő fekete modell a Send Help gördeszka márkával kollab, ami Murawski lap szponzora. Nézzük is meg mit tud a csuka, ha a gazdi lábára kerül:

A fenti és lenti csukákat és ezen felül még  egy csomó más modellt is megtaláltok a Psychostore webshopban, illetve a SetUp Shop győri üzletében és már Szexárdi shopjukban is ott várnak titeket a DVS modellek!

További színek az Aversából

További színek az Aversából

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×