Insta Pump Fury az űr meghódításához

Többször írtunk már nektek a semmivel össze nem téveszthető Insta Pump Fury-ról, a Rebook pedig a rengeteg kollab mellett, ezúttal önerőből is összehozott egy meglehetősen erős színösszeállítást. Részletek és még több kép a tovább után!

reebok_instapump_fury_orchard_1

Űrcipő

Ez a modell puszta megjelenésével is vonzza a tekintetet, de a Reebok ezúttal erre rátett még egy lapáttal! Jó nagy lapáttal… A cipő legmeghatározóbb része a Pump cella, melyre a pöttyös díszítéssel még nagyobb hangsúlyt fektettek. A sötétkék és lila színek mellett a szürke alapszín próbálja valamelyest visszafogni a cipő vadságát, ezt a próbálkozást azonban a teljesen indokolatlanul barack színű márkajelzés végképp ellehetetleníti.

reebok_instapump_fury_orchard_2

Ti értitek a barack szín használatát?

Mindezt egy masszív, hófehér talpra helyezték a designerek. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én a cipőre pillantva azonnal egy űrben játszódó sci-fire asszociálok. Bár barátnőmmel ellentétben nekem alapból nagyon bejön a Fury. 🙂

reebok_instapump_fury_orchard_3

A rendszer lelke

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×