Attraktív Kupa – Pénzdíjas BMX és MTB verseny

Sokat hallhattatok mostanában a gödöllői skateparkban végbemenő újításokról, munkálatokról. A pálya múlt héten új kék festést kapott, ami amellett, hogy elég fullos hangulatot adott az egésznek, még a csúszást is megszűntetette. Most hétvégén (2015.05.30-án) egy újabb magas színvonalú verseny kerül megrendezésre a GO4IT és a GSK Extrémsport szakosztályának gondozásában, amit bátran ajánlunk mindenkinek. Lelátó, durva trükkök, jó hangulat, a részletekért kattints a tovább gombra! 😉

11036447_1107588272591089_116305093925188958_n

Attraktív Kupa – Gödöllő

 

A rendezvény az Attraktív Kert Kft. fő támogatásával jött létre, a GO4IT és a gödöllői GSK Extrémsport szakosztály szervezésében. A pályát szombat reggel 8:30-kor nyitják meg, ekkor kezdődik a regisztráció is, ahol minden versenyzőről fénykép fog készülni a Livetoride.hu profi fotósának jóvoltából.

Versenyzők profilképe by @Livetoride

Versenyzők profilképe by @Livetoride

Nyitástól kezdve használható a park, de csak a karszalaggal rendelkező, már regisztrált versenyzőknek. 10:15-kor kezdődik a „BMX Junior” kategória gyakorlása, ami után kezdődik a verseny. A selejtezőn minden kategóriában másfél perc lesz versenyzőnként, ahonnan a legjobb 12 jut döntőbe. Ezt követően veszi kezdetét a „Best Manual” és a „Best Trick” , ahol a legjobb trükköket díjazzák. A döntők előtt szintén lesz némi gyakorlási lehetőség, majd „Jam Session” formában a legjobbak is megmérettetik magukat, ahol egyszerre 4 ember fogja használni a pályát.

A gödöllői skatepark

A gödöllői skatepark

A díjátadó este hétkor kezdődik, ahol az első 6 helyezettet díjazzák minden kategóriában. A pro kategóriák pénzdíjasak, összesen 540 000 Ft kerül kiosztásra, az amatőr és junior kategóriákba értékes tárgynyeremények találnak gazdára. Külön díjat kap majd az a rider, aki a közönség szavazataiból a legtöbbet kapja.

Folyamatosan frissülő hírek az esemény Facebook oldalán!

Támogatók:

ATTRAKTÍV KERT KFT.
GO4ITBMX: www.go4itbmx.hu
GSK (Gödöllői Sport Klub)
GPS Clothing: www.gpsclothing.hu
VIWA Vitaminvíz: www.viwa.hu
ELITE BMX Shop: www.elitebmxshop.com
LIVETORIDE: www.livetoride.hu
DONATELLA RESTAURANT & PUB

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×